GODT TRENT: Forrige uke var Aksel Hennie i Oslo i forbindelse med premieren på «Pionér».Bildet fra treningsrommet (innfelt) i Budapest er brukt med tillatelse fra skuespilleren. Foto: Krister Sørbø/VG/Aksel Hennie/Instagram

Slik fikk Aksel Hennie superkroppen

Knallhard trening og en streng diett er hemmeligheten bak utseendet til Aksel Hennie i storfilmen «Hercules».

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Onsdag delte skuespilleren treningsprogrammet sitt med sine drøyt 15.000 følgere på Instagram, og nærmere 48.000 følgere på Twitter.

- Viktig, treningsprogrammet er skreddersydd for meg, og har et nøyaktig mål, å få meg i form til en rolle i en film, skriver Hennie på sin Instagram-profil.

Storfilm

De som har fulgt med på Hennie på Instagram den siste tiden, har sett at 36-åringen har tilbrakt mange timer i treningsstudio. Blodslitet har vært nødvendig for å komme i form til rollen som Tydeus i «Hercules» - Hollywoods desidert største og dyreste filmprosjekter denne høsten.

På bildedelingstjenesten skriver Hennie at han har fått mange spørsmål om hvordan treningen er.

- Først og fremst har jeg fått masse god hjelp fra Jørn Stian Dahl og Marcel Da Cruz på Magnat i Oslo, og min personlige trener på filmsettet, Roger Yuan, skriver Hennie.

I første omgang begynte Aksel Hennie på et funksjonelt treningsprogram som fokuserte på fleksibilitet, balanse og kjernemuskulatur. Etter to-tre måneder med «grunntrening», gikk Hennie over på det nye treningsprogrammet for virkelig å pakke på muskler.

- Det er det siste programmet jeg legger ut nå, opplyser han.

Sixpack

I tillegg til treningsprogrammet har Hennie også lagt ut dietten sin, som blant annet inneholder kjøtt, fisk, kyllingbryst, poteter, ris, havregryn og valnøtter.

- Personlig synes jeg at «Roger Yuan-dietten» var mest nyttig til mitt formål, den ga meg en slankere look, mener Hennie.

For tre uker siden la Hennie ut et bilde som var tatt i forbindelse med et intervju i bladet Costume, der han poserer i bar overkropp med svulmende overarmer og en imponerende sixpack. Det bildet fikk raskt over 2000 likes.

- Min «kroppsfilosofi» er, spis, lev, føl! Så dersom du vil bruke denne dietten, ikke glem å ha det moro, spis god mat og slapp av samtidig. Livet skal være godt, oppfordrer skuespilleren.

//instagram.com/p/d1bMH_OEmM/embed///instagram.com/p/c8-sgquEhS/embed///instagram.com/p/dwa4qbuEoj/embed/

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder