OMSTRIDT TV-KJENDIS: Gunilla Persson (t.h) er kjent for sine mange kontroversielle uttaleser. Fra venstre: Maria Montazami, Britt Ekland og Siv Cotton. Tomas Engström/TV3 Foto: ,

Svensk «Hollywoodfrue» ble nektet om bord i fly

- fordi hun ikke ville reise uten kattene

Flyselskapet KLM hisset på seg «Hollywoodfrue» Gunilla Persson (54) da hun ikke fikk ta med kattene inn i kabinen.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Natt til søndag skulle Gunilla Persson og hennes elleve år gamle datter fly fra New York til Sverige. Det gikk ikke helt etter planen, hverken for flyselskapet eller Persson, melder svenske Aftonbladet.

- Vi fikk ikke ta med de to kattene våre, selv om vi hadde skriftlig dokumentasjon på at vi fikk lov, forteller den skandaleomsuste divaen til avisen.

Dermed ble det heller ingen flytur på Persson, som i skrivende stund fortsatt befinner seg hjemme i Los Angeles.

- Et monster

Den kjente TV-profilen er kjent for sitt heftige temperament, og hun har flere ganger truet med å slutte i serien som har gjort henne til TV-kjendis. Sist det skjedde, følte hun seg feil fremstilt av TV-kanalen TV3.

- De har konstruert et slags monster, klaget hun til svenske Expressen i september i fjor.

Men i helgen var altså ikke TV-kanalen problemet, men flyselskapet KLM.

Ifølge Persson hadde terapeuten hennes nemlig skrevet en melding til flyselskapet om at kattene var nødvendig reisefølge for å lindre 54-åringens flyskrekk.

- Helt forferdelig

Kattenekten førte derfor til mye uforutsett stress, ifølge Persson.

Mandag skulle hun egentlig intervjues av et radioprogram. TV-profilen skulle også delta i en reklamekampanje for sin nye parfyme.

- Nå må alt endres på grunn av min krangel med KLM, tordner hun.

- Jeg vet ikke hvordan dette skal gå. Arrangementet i Göteborg er booket fram til tirsdag. Det føles helt forferdelig. Folk har både sendt epost og kontaktet meg på Facebook. Der forteller flere at de har kjørt over 20 mil for å treffe meg. Nå må alle endre planene, på grunn av flyselskapet og de strenge reglene, tordner hun.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder