STJERNEPAR: Jada Pinkett-Smith og Will Smith på gårsdagens visning på deres felles dokumentar «Free Angela and All Political Prisoners» i New York. Foto: Pa

Jada Pinkett-Smith: - Will kan gjøre hva han vil

Jada Pinkett-Smith (41) forklarer hva hun tror er årsaken til de mange ryktene rundt det «åpne forholdet» til ektemannen (44).

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

De har vært gift i 16 år, og særlig de siste par årene har Hollywood-paret Jada Pinkett-Smith og Will Smith måttet tåle heftige spekulasjoner om brudd og utroskap.

I et ferskt TV-intervju med nettstedet Huffington Post velger Pinkett-Smith å kommentere hvorfor hun tror ryktene verserer .

- Det er den mest intense påstanden, ja, at vi har et åpent forhold, sier filmstjernen.

- Jeg tror at folk har den oppfatningen fordi Will og jeg er så avslappet overfor hverandre. Jeg har alltid sagt til Will at han kan gjøre akkurat hva han vil - så lenge han se på seg selv i speilet og være komfortabel.

- Må selv bestemme

Hun legger til at hun er ektemannens partner, men at han er et selvstendig individ.

GIFT I 16 ÅR: Will og Jada, her på premieren til «Men in Black 3» i Los Angeles i fjor. Foto: AP

- Han må selv bestemme hvem han vil være med. Det er ikke opp til meg å avgjøre. Det gjelder for oss begge, forklarer hun - uten å utdype saken nærmere.

41-åringen presiserer at Will er hennes beste venn, og at det at de har stått sammen i tykt og tynt i så mange år, gir et sterkt fundament.

Paret har tre barn sammen - og da de var vertskap for Nobelgallaen i Oslo i 2009, forklarte de til VGTV hvordan de bevarer freden på hjemmebane.

- Man sier jo at man skal prioritere forholdet først. Å praktisere det er en mye vanskeligere prosess. Men vi bestemte at vi bare måtte prioritere hverandre og familien. Vi måtte sette løftet vi ga hverandre ut i praksis. Og etter at vi gjorde det ble livet mye enklere, uttalte Will Smith.

- Vi har funnet fred, la kona til.

I disse dager er Smith-paret aktuelle med sitt felles dokumentarprosjekt «Free Angela and All Political Prisoners», som hadde visning i New York onsdag denne uken.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder