STRÅLTE: Jakob Oftebro og Iben Akerlie i prosesjon på vei inn til gallamiddag på slottet. Festen ble holdt til ære for president Joachim Gauck og fru Daniela Schadt fra Tyskland som var på offisielt statsbesøk i Norge. Foto:Audun Braastad,NTB scanpix

Iben kapret «Norges mest sexy mann»

Kom sammen på slottsmiddag

Jakob Oftebro (27) og Iben Akerlie (25) traff hverandre for første gang under innspillingen av «Victoria». Nå har de blitt kjærester.

  • Sofia Storhaug
  • Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det bekrefter Oftebro i en tekstmelding til VG.

- Det stemmer, skriver han.

Det ferske skuespillerparet kom sammen til gallamiddagen på Slottet sist onsdag. Men dette er ikke første gang vi har sett dem sammen.

Møttes under filminnspilling

I 2012 hadde både Oftebro og Akerli hovedroller i Knut Hamsuns kjærlighetsdrama, «Victoria». I filmen spilte de kjærester, ulykkelig forelsket i hverandre, skilt av klasse, penger og rikdom.

Om samarbeidet den gang sa Oftebro følgende:

- Iben og jeg har jobbet mye med Torun for å finne riktig form og riktig kjemi. Men mye av den jobben må du gjøre selv - å finne den brennende følelsen i magen og tvinge det frem hver dag, sa han til VG under innspilling.

Mens Iben portrettere tittelrollen «Victoria» spilte Oftebro møllerens sønn, Johannes.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Norges mest sexy

FLOTT PAR: Jakob Oftebro og Iben Akerlie under innspillingen av "Victoria" i 2012. Foto:Trond Solberg,VG

I dag, to år etter, har det tydeligvis oppstått følelser også utenfor lerrettet. Akerlie har dermed kapret èn av landets mest populære menn.

I 2012 ble Oftebro nemlig titulert «Norges mest sexy mann» av motebladet ELLE.

Filmsjarmøren, som for øvrig er sønn av skuespiller Nils Ole Oftebro (68), tok merkelappen med knusende ro.

- Jeg var veldig usikker i starten på hvordan jeg skulle takle det, men nå er det ikke noe problem. Det går veldig bra. Siden jeg bor og jobber i Danmark, så merker jeg egentlig lite til det, sa en beskjeden Oftebro.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder