STOLT OVER BARNA SINE: I et TV-intervju fortalte Victoria Beckham nylig om hvor stolt hun er over barna sine. Foto: Valery Hache Afp

Victoria Beckham: – Jeg er så stolt, så stolt: Skryter av datter (5) som klarer å løpe lenge i sko med høye heler

Victoria Beckhams fem år gamle datter går åpenbart i mammas fotspor. – Hun klarer til og med å løpe i sko med høye hæler – og jeg er så stolt, så stolt.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det fortalte den 42 år gamle motedesigneren i et TV-intervju med talkshow-verten Seth Mayers, skriver amerikanske People.

Victoria Beckham benyttet virkelig anledningen til å skryte av sin eneste datter, Harper Seven (5) sine som hun virkelig føler at tar etter foreldrene på noen viktige områder.

David Beckham: – Jeg og Victoria er strenge foreldre

– Hun er en ordentlig gutte-jente som elsker å spille fotball i hagen med sin far og sine brødre. Samtidig er også feminin og småpikeaktig som bare synes det er så gøy å sminke seg.

STOLT PAPPA: David Beckham under visningen av kona Victoria Beckham høst og vinter-kolleksjon i New York i februar med alle de fire barna. Fra venstre Harper, Cruz, Romeo og Brooklyn. Foto: Andrew Kelly Reuters

– Dessuten har hun klart å løpe lenge rundt i sko med høye hæler. Jeg er så stolt, så stolt, fortalte Victoria Beckham.

Fikk du med deg? Derfor smiler ikke Victoria Beckham

People skriver at programlederen Seth Meyers ikke klarte å dy seg og fleipet med nytten av å lære seg å løpe i sko med høye hæler.

– Ja, bortsett fra når man skal være med i en skrekkfilm da, la ha spøkefullt til før han lot Beckham snakke om sin yngste sønn, 11 år gamle Cruz David.

Husker du? Victoria takker David: – Han elsker meg og inspirerer meg

– Vi har jo alltid trodd at han bare var opptatt av fotball, men nå har vi oppdaget at han bare er så flink til å synge. Det gikk opp for meg en dag han satt i baksetet og sang – og det vare bare så nydelig, fortalte en stolt Victoria Beckham.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder