BOR I L.A.: Marius Borg Høiby (t.v.) har flyttet til California for å studere. Her på 17. mai-festen med andre gjester. Foto: Klaudia Lech VG

Marius Borg Høiby feiret 17. mai på kjendisfest i Los Angeles

Mens kongefamilien feiret nasjonaldagen med tre timer på slottsbalkongen, festet Marius Borg Høiby (20) og kjæresten med Kygo (25) og andre celebriteter.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Omkring 100 nordmenn møtte opp på festen i regi av Moods of Norway på Melrose Avenue i L.A. Blant dem var Marius Borg Høiby og kjæresten Linn Helena Nilsen (21) fra Drammen.

Slottet: – Marius har ikke lyst til å være kjendis

På plass var også den norske stjernemusikeren Kyrre Gørvell-Dahll, best kjent som Kygo. Flere andre kjente nordmenn var også på festen, deriblant filmregissør Tommy Wirkola, elektronikaduoen Lemaitre, modellen og skuespilleren Kamilla Alnes, sanger Anine Stang og stylist Erlend Elias.

Sistnevnte har postet festbilde på Instagram av seg selv sammen med Marius og Kygo med teksten:

«Da ønsker Kygo «prins» Marius og jeg alle i Norge en amazing 17. mai! Grattis med dagen».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tilbakeblikk: Nå er lille Marius voksen og myndig

Erlend Elias har også snappet fra festlighetene, som fant sted rundt et stort basseng. Gjestene viftet med flagg og sang nasjonalsangen – akkompagnert av Lemaitre på trompet og fiolin.

Britisk avis: Synes Norge har verdens morsomste kongefamilie

Marius har tilbrakt mange 17. mai-feiringer med å hilse barnetoget sammen med de andre i kronprinsfamilien på Skaugum. I fjor var han russ, så da vinket han opp til mamma, kronprinsesse Mette-Marit, og de andre på slottsbalkongen mens han selv passerte med russetoget over Slottsplassen.

Husker du? Mette-Marit hyller sønnen på 20-årsdagen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FLAGGET: Marius Borg Høiby og kjæresten Linn Helena Nilsen på Moods of Norway-fest i går. Foto: Klaudia Lech VG

Nå har Marius og kjæresten flyttet til Los Angeles, hvor de begge studerer, så i går glimret han også med sitt fravær, mens småsøsknene og kronprinsparet hilste fra balkongen.

Da Marius rundet 20 i fjor, ønsket han å fjerne sin profil fra kongehusets nettsider, så han er ikke lenger å finne der med de andre.

Fikk du med deg? Her er Marius i «Skam»

VG kunne nylig melde at Marius i påskeferien var involvert i et trafikkuhell i L.A, med resten av kronprinsfamilien på slep. Politiet bekreftet at Marius var sjåfør. Kjæresten var også med i bilen. Både politi, brannmannskap og sykebil rykket ut.

Fikk du med deg: Marius Borg Høiby brukte Slottets adresse i Finn-annonser

2015: Marius med kronprinsparet og søsknene på Skaugum 17. mai for to år siden. Foto: NTB SCANPIX

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder