FÅR BEHANDLING: Paris Jackson, her fotografert i oktober 2011 med farens berømte jakke. Foto: AP

FÅR BEHANDLING: Paris Jackson, her fotografert i oktober 2011 med farens berømte jakke. Foto: AP

- Paris har det fysisk bra

Michael Jacksons datter Paris Jackson får behandling på sykehuset etter selvmordsforsøket.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Nyheten om ungjentas selvmordsforsøk sjokkerte mange Jackson-fans og andre i går. 15-åringen ble hastet til sykehus. Paris Jackson får nå den behandling hun behøver, sier bestemor Katherine Jacksons advokat Perry Sanders til USA Today.

Katherine Jackson har delt omsorg for Michael Jacksons tre barn.

- Å være en sensitiv 15-åring er vanskelig uansett hvem du er. Det er spesielt vanskelig når du mister en person som står deg aller nærmest, sier advokaten med referanse til faren Michael Jacksons bortgang for fire år siden.

Han legger til:

- Paris har det fysisk bra, og får den medisinske behandling hun trenger. Vær snill å respektere hennes og familiens behov for privatliv.

OK Magazines nettsider skriver at Paris Jackson skrev et avskjedsbrev før selvmordsforsøket, men at hun angret seg og rakk å ringe en selvmordstelefon, hvor noen i den andre enden slo alarm.

Gjenopptatt kontakten med moren

Paris Jackson har for kort tid siden gjenopptatt kontakten med sin biologiske mor, Debbie Rowe. Det var hun som bekreftet selvmordsforsøket overfor Entertainment Tonight i går.

Også hennes advokat ber om at alle respekterer privatlivets fred etter den dramatiske hendelsen.

BESKYTTET OPPVEKST: Paris Jackson måtte gå med maske når hun var ute med sin berømte far. Foto: AP

Paris Jackson hadde en beskyttet oppvekst mens faren levde, og måtte blant annet bruke maske da hun var ute, for å slippe å bli gjenkjent. Det snakket hun med Oprah Winfrey om i et intervju for ett år siden.

- Jeg forstod ikke hvorfor jeg måtte gå med maske. Men jeg forstår nå hvorfor pappa ville at ansiktene våre skulle være skjult. Det var for at vi ikke skulle bli gjenkjent de gangene vi gikk ut uten ham. For at vi skulle ha en normal oppvekst.

Paris Jackson er listet som mulige vitner i den pågående rettssaken hvor medlemmer av Jackson-familien går til sak mot konsertarrangøren AEG Live. Barna ble grillet av advokater for AEG før rettssaken. Det kan ha hatt negativ påvirkning, sier Kevin Boyle, advokat for Jackson-familien.

- Å grille et barn om farens død vil skape mye press. Paris ble stilt intime, detaljerte spørsmål om faren og farens død, det var veldig intenst, sier Boyle ifølge CNN.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder