SINGEL OG SCENEAKTUELL: Else Kåss Furuseth er blitt singel. Nå er hun aktuell med forestillingen «Kondolerer» på Torshovteatret. Foto: Hallgeir Vågenes / VG

Else Kåss Furuseth singel igjen

Else Kåss Furuseth (31) og hennes kvinnelige kjæreste har gått hver til sitt etter to år som kjærester.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL


- Vi har nok ingen kommentar til dette, men det jeg kan si er at det går veldig, veldig bra med Elses show «Kondolerer». Uten å snakke for mye for henne så er det jo dette som har vært drømmen hele tiden. Akkurat nå er det bare glede, sier Elses manager Mats Karlsen til VG.

Else avslørte i 2009 at hun hadde fått seg jentekjæreste under «Blymandags sommershow» på Støperiet i Tønsberg. VG vet at Kåss Furuseth nå igjen er blitt singel.

LES OGSÅ: Erstatter Steenstrup i «Torsdag kveld fra Nydalen»

«Torsdag kveld fra Nydalen»-programlederen ble av Norges største nettsted for homofile, «gaysir.no», i fjor kåret til «en av landets mest innflytelsesrike lesber» på deres årlige kåring «Lesbetoppen». Merkelappen «lesbisk» er hun nødvendigvis ikke helt enig i.

- Jeg definerer meg ikke som noe spesielt, jeg er meg selv. Men det er så kjedelig og være en sånn som ikke vil definere seg som lesbisk (¿) Det går mer på person enn kjønn. Det er rett og slett så kjedelig som det, har Else tidligere fortalt til VG.

VGTV: Else Kåss Furuseth: - Ting er gøy i triste situasjoner

Den nysingle 31-åringen var i sist uke gjest hos Fredrik Skavlan hvor hun fortalte om moren og brorens selvmord som har inspirert henne til å lage teaterstykket «Kondolerer».

- Døden, og spesielt selvmord, er vanskelig å snakke om. Dermed får jeg lyst til å si noe om det. Og nå, siden jeg er litt kjent, så kan jeg enten snakke om det i et ukeblad eller lage noe jeg har lyst til å se på selv, sa Else til Skavlan.

LES OGSÅ: Lager forestilling om morens og brorens selvmord

- Det forestillingen handler om er det som skjer når filmen er ferdig, rulleteksten er over og alle menneskene som står igjen. Det er kanskje en klisjé å si dette, men forestillingen er en hyllest til livet, fortalte Furuseth.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder