DANSER IKKE: Tom Nordlie skal bruke tiden sin i hjemmet. Han sier det er mer enn en fulltidsjobb å holde fortet hjemme. Foto: Roar Dalmo Moltubak

Derfor trakk Nordlie seg fra «Skal vi Danse»

(VG Nett) Tom Nordlie skal bruke tiden sin på husarbeid og barna sine, mens kona Jannicke West Furumo reiser til Dublin for å ta arkitektutdannelse.

Daniel Pinheiro Harbo
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Fotballtreneren skulle egentlig ha svingt seg på parketten i går med dansepartner Nadya Khamitskaya. I august valgte han imidlertid å trekke seg fra TV-showet og sa at tidsbruken hans ikke var forenlig med deltakelse i danse-programmet.

VGTV:Se Nordlie svinge seg før han trakk seg

Hvem synes du gjorde det best i «Skal vi danse»-premieren?Si din mening her!

- Får prøvd seg litt

I lørdagens God Kveld Norge pratet Nordlie ut om hvorfor han valgte å trekke seg fra parketten. Fotballtreneren skal bli hjemmeværende mens kona studerer i Dublin. Han sier det er mer enn en fulltidsjobb å holde fortet hjemme.

Les også:Stig Henrik Hoff: - Skjer noe når jeg kommer i manesjen

- Unge Nordlie får prøvd seg litt om dagen. Det tar tid å kjøre barna frem og tilbake til idrettsarangementer og barnehagen, sa han til TV 2.

Nordlie forstår ikke hvorfor det skal være ok at kona er hjemme mens mannen drar ut på ting.

Les også:Aylar Lie: - Jeg blir så veldig nervøs

- Nullet ut som menneske

- Hvis mannen er hjemme, så er det jo nesten slik at alle hyperventilerer og lurer på hvordan det skal gå. Du føler deg litt sånn nullet ut som menneske, sier han.

Denne høsten er han også aktuell som deltaker i TVNorge-programmet «4-stjerners reise», og neste uke sendes episodene hvor han reiser til Los Angeles.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder