• Fleipet med norsk video

  Men bussjåføren er ikke helt fornøyd med TikTok-stjernen Khaby Lame (21).

  Av Håvar Bremer
 • Lame fra Italia har på rekordtid blitt en av verdens største på TikTok. Folk elsker hvordan han kommenterer andres videoer. For noen dager siden gikk det utover en bussjåfør fra Bergen.

 • 21-åringen fra et lite sted i Nord-Italia mistet jobben da pandemien brøt ut. Han gikk «all in» på TikTok, og har nå 70 millioner følgere, stjerneagent og superkjendis-status.

 • Her er videoen Lame la ut. Den er sett over 13 millioner ganger. Sveip videre for sjåførens reaksjon.

 • Rob Scott (53) har bodd i Norge i 25 år og kjørt buss i Bergen lenge. Han har også en stor TikTok-konto.

  Meldingene strømmet på da Lame brukte han i videoen. Men Tiktok-veteranen ble hverken kreditert eller tagget. Sveip og se hva han sier.

 • Sveip: Fikk svar fra Lame.

Fikk svar fra Lame

Publisert:

Scott, som kaller seg @norwayrob på TikTok, var rask med å legge ut dette videosvaret til Lame:

Da fikk han både like og kommentar fra verdensstjernen:

Foto: Skjermdump fra instagram-story: @Norwayrob

– Tok ut sønnen min

Norsk-amerikanske Scott har laget en rekke videoer med sønnen Christopher (27) som venter på et busstopp, og faren som ikke plukker han opp. Det er akkurat denne idéen Lame brukte i sin video.

– Han tok ut sønnen min og satte seg selv i den situasjonen, sier Scott, som vil understreke at han absolutt ikke er bitter, men synes han burde blitt tagget slik at flere lettere kunne se hvor innholdet kom fra.

Russebuss

Scott forteller at han alltid har vært en «klovn» og elsker mulighetene TikTok byr på. Sønnen er også en stor bidragsyter på 53-åringens konto, som teller godt over 700.000 følgere.

Bussjåføren har også to døtre og kone, og er bosatt i Bergen.

– I fjor kjørte jeg russebussen til datteren min, det var «f...... awesome»! Det er det mest crazy og gøyeste jeg har vært med på. I år hadde hun noen venner som er russ, og hun spurte om jeg kunne kjøre deres buss. Det gjorde jeg, og jeg må ha tatt minst 10.000 selfier og signert 5000 autografer. Jeg visste at noen kjente til meg, men jeg visste ikke at jeg var bussjåførenes Justin Bieber.

53-åringen har med andre ord gjort seg bemerket. Og han har ingen planer om å gi seg. Så gjenstår det å se om han igjen kan havne i en video-duell med TikTok-giganten Lame.

Publisert:

Flere artikler

 1. TikTok-Bausjen: – Får nesten dårlig samvittighet

 2. Over 200 millioner har sett dette på TikTok

 3. Advarte følgerne mot video: – Jeg ble skremt

 4. Alexander Rybak «kuppet» fankonto på TikTok: – Helt drøyt

 5. YouTube-stjernen Jojo Siwa skifter stil