PÅ MOTEGALLA: Vanessa Paradis og datteren Lily-Rose Depp på hver side av den franske kunstnerent Jean-Paul Goude på moteuken i Paris tirsdag. Foto: Charles Platiau , Reuters

Depps datter er prikk lik mamma

16 år gamle Lily-Rose Depp og moren Vanessa Paradis (43) stjal mye av glansen på dagens motevisning i Paris.

Artikkelen er over fire år gammel

Datteren til Hollywood-veteranen Johnny Depp (52) er Karl Lagerfelds og Chanels nye modellfunn. Ungjenta har allerede debutert på catwalken og figurerer i ulike kampanjer (les mer på MinMote). Men under dagens Chanel-visning under moteuken i Paris, var hun kun tilskuer på VIP-plass – sammen med sin berømte, franske mamma, Vanessa Paradis.

STJERNESKUDD: Lily-Rose Depp (16). Foto: Francois Guillot , Afp

«Lookalikes»

Likheten mellom 16-åringen og moren, som også har lang merittliste som modell, sanger og skuespiller, blir stadig mer slående.

Avisen Daily Mail beskriver dem som «dobbeltgjengere».

Og selv om hverken mor eller datter gikk på podiet, mener amerikanske People at de to var den «mest moteriktige duoen på hele showet».

Mens Lily-Rose klatrer på berømmelsesstigen, innrømmer Johnny Depp at han er bekymret.

– For å være ærlig, så er jeg ganske engstelig. Jeg hadde ikke regnet med at alt dette skulle skje rundt Lily-Rose, særlig ikke i så ung alder. Men hun brenner for dette og har det gøy. Og hun vet at jeg alltid er her for henne, uttalte Depp til det tyske bladet Gala.

EVIGUNG: Vanessa Paradis (42). Foto: Charles Platiau , Reuters

Også på film

Rose følger også i pappas fotspor. De to har spilt mot hverandre i to filmer, «Tusk» fra i fjor og årets «Yoga Hosers».

Åtte år har gått siden Lily-Rose ble alvorlig syk av noe som ble antatt å være blodforgiftning. Etter en uke på sykehus og lang rehabiliteringsprosess, hvor pappa Depp måtte avbryte filminnspilling på ubestemt tid, kom åtteåringen til hektene igjen.

Depp har i tillegg en 13 år gammel sønn med Paradis. Paret brøt med hverandre i 2012 etter 14 år som samboere. Filmstjernen giftet seg på nyåret med den 29 år gamle skuespilleren Amber Heard. Paradis er singel.

PAPPA: Johnny Depp, her på filmpremiere i Østerrike i januar. Foto: Dan Steinberg , Ap

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder