Harrison Ford er skrevet ut av sykehuset

«Star Wars»- stjernen har kommet seg etter flyulykken og er nå skrevet ut av sykehuset.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ifølge nettstedet People var Harrison Ford å se kjørende i Los Angeles' gater denne helgen. Han har vært på bedringens vei og er skrevet ut av sykehuset bare tre uker etter ulykken.

Skuespilleren sliter fortsatt med store sårskader på hodet, og brukket bekken og ankel, skriver People. Han må derfor forsette med behandling.

72-åringen ble fraktet til sykehus etter en flykrasj på en golfbane i Venice i California tidlig denne måneden. Flyet som styrtet var et gammelt treningsfly fra 2. verdenskrig, og er laget i 1942.

STYGT KRASJ: 5. mars i år ble Harrison Ford nødt til å nødlande og krasjet stygt på en golfbane i Venice, California. Foto:Mark Ralston,Afp

Ford har flere ganger vært involvert i ulykker. I 1999 krasjet han stygt med et Bell-helikopter i Santa Clara i California.

Ford har totalt elleve privatfly av typen småfly og helikopter. Han har flydd i 19 år og er dermed ingen nybegynner i pilotsetet.

Ford har fått ros i ettertid på måten han klarte å nødlande flyet. Heldigvis slapp skuespilleren unna med moderate skader.

Sønnen, Ben Ford, har hold fansen oppdatert i farens tilstand på sin Twitter-konto. Han skrev dette kort tid etter ulykken:

– Jeg er på sykehuset nå. Det går OK med pappa. Han er mørbanket, men OK. Han er akkurat den mannen du tror han er. Han er en utrolig sterk mann.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder