POPIDOL: Miley Cyrus, her på MTV Video Music Awards i fjor høst. Foto: AFP

Miley Cyrus skadet av katt

Miley Cyrus (23) er dyreelsker, men man kan spørre seg om kjærligheten er gjensidig når man ser de nye bildene hun har lagt ut.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Superstjernen la mandag kveld ut flere bilder på Instagram, hvor hun for sine 40 millioner følgere dokumenterer skadene hun fikk da en katt satte klørne i henne.

Cyrus poserer med blodige kloremerker både i panna, i hodebunnen og på venstre armen.

«Fucked up av en kattepus», skriver stjernen.

Miley Cyrus: Flere nyheter her

Miley har selv flere hunder og katter, og den ene har sin egen Instagram-profil, med 125.000 følgere. Men om det er denne firbente krabaten som har kvesset klørne, er uvisst. Cyrus skriver ikke noe om bakgrunnen for skadene. Men at det har gått heftig for seg, er tydelig. Merket på armen ser ut til å være nærmere 15 cm langt.

Sangeren viser at hun til tross for skrammene har kjærlighet for dyret. Hun har postet flere katte-emojis med hjerter og tårer under bildene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fuuuuuuuck 😿😻😿😻😿😻

23-åringen er dyrevenn på sin hals og engasjerer seg sterkt i kampen for dyrs rettigheter. Hun ble vegetarianer for flere år siden. I mars skapte hun overskrifter da hun besøkte en såkalt kattekafé i Los Angeles.

Ti år siden «Hannah Montana»: – Kuttet opp i småbiter og begravet i bakgården

Miley er for øvrig i vinden om dagen. Ikke bare har hun sikret seg en rolle i Woody Allens kommende TV-serie for Amazon. Nylig ble det kjent at hun i neste sesong av amerikanske «The Voice» stiller i dommerpanelet.

fucked up by a pussy cat fuuuuuuuck 😿😻😿😻😿😻😿Fuuuuuuuck 😿😻😿😻😿😻

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder