FAMILIEKJÆR: Prinsesse Madeleine, Chris O'Neill og datteren Leonora under prinsebryllupet i Sverige i juni. Foto:NTB scanpix,

Chris O’Neill: - Angrer på å ha vært så privat

Prinsesse Madeleines (33) ektemann Chris O’Neill (41) mener han har fått et ufortjent dårlig rykte som den svenske kongefamiliens «bad boy», og sier at han skulle vært mer åpen fra begynnelsen av.

Line Blokhus
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I et intervju med svenske Expressen snakker O’Neill åpenhjertig om livet som tobarnsfar og ryktet som den svenske kongefamiliens sorte får.

Finansmannen tilbringer sommeren sammen med prinsesse Madeleine, datteren prinsesse Leonore (1) og den drøyt én måned gamle prins Nicolas på slottsområdet på Öland i Sverige. Der omgås de daglig de andre medlemmene i kongefamilien. Så snart ferien er over flytter familien på fire til Storbritannia.

Les også:Chris O'Neill: – Trøtt, men veldig glad

– Tenker først og fremst på vår lille familie

– Det var aldri meningen at vi skulle flytte til Sverige. Planen var fra begynnelsen av at vi skulle bo i London, men så kom fødselen og da planla vi å være i Stockholm under den perioden, sier O’Neill i intervjuet.

LITEN PRINS: Den lille prinsen til prinsesse Madeleine og Chris O'Neill avfotografert kun halvannet døgn gammel. Foto: NTB SCANPIX Foto: ,

Les også:Prinsesse Madeleine trosset graviditeten

Årsaken til at familien flytter til London er O’Neills jobb, og han sier han gjerne skulle blitt i Sverige hadde det ikke vært for at jobben krever at han er i Storbritannia.

– Jeg vil komme hjem til familien og spise middag sammen. Alt annet er ikke så viktig. Det er jeg som setter maten på bordet. Jeg må først og fremst tenke på vår lille familie, sier O’Neill om beslutningen om å samle familien fremfor å pendle mellom Sverige og Storbritannia.

«Bad boy»-stempel

Prinsessens ektemann har denne våren glimret med sitt fravær under flere offisielle arrangementer med kongefamilien.

Les også:O'Neill gråt - Madde var «iskald»

O’Neill var for eksempel ikke til stede under den svenske kongens fødselsdag og på nasjonaldagsfeiringen. Det har bidratt til at O’Neill har fått et «bad boy»-stempel i den svenske pressen. Beskrivelsen mener han er ufortjent:

– De kjenner ikke meg. De har ingen anelse om hvem jeg er. Men jeg kan angre på at jeg har vært så privat fra begynnelsen av. Jeg skulle vært mer åpen, men samtidig har jeg ikke samme offisielle rolle som Madeleine.

Selv om O’Neill har hatt en privat fremtoning angrer han slettes ikke på at han har valgt å bli en del av den svenske kongefamilien – og dermed bli en offentlig person.

– Om jeg ville valgt å bli en del av familien hvis jeg fikk velge på nytt? Så klart. En million ganger. De er de mest generøse menneskene jeg har møtt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder