INGEN BONDEROMANTIKK: Knut Eriksen Eide (26) og Marianne Otterlei (24) hadde mye gøy inne på gården, men begge benekter at det skal ha oppstått noen romanse mellom dem på gården. Her fra kveldens episode. Foto: TV2

«Farmen»-Knut ler av romanseryktene

(VG Nett) Til tross for en eksotisk ferie, deling av seng og Joars tapre forsøk på å spleise dem, tyr både Knut og Marianne til latter i spørsmål om en romanse på gården.

 • Håvard Kristoffersen Hansen

Artikkelen er over syv år gammel


I kveldens episode av «Farmen» ser vi nok et forsøk fra storbonde Joar Søhoel (28) på å spleise Knut Eriksen Eide (26) og Marianne Otterlei (24). Joar utnevnte Knut og Marianne til hans to gode hjelpere i sin storbondeuke for å prøve å skape litt søt musikk mellom dem. I kveldens episode flytter han sengene deres sammen i forsøk på det samme.

- Jeg klarer fint å fikse meg en dame selv. Jeg var der inne for å bli gårdsgutt - ikke for å finne kjærligheten, sier Knut og ler.

- FINNER DAME SELV: «Farmen»-deltager Knut Eriksen Eide (26). Foto: TV2


- Marianne er et «catch»

For øvrig flyttet de ikke sengene fra hverandre denne natten. Bergenseren hevder imidlertid at det ikke skal ha oppstått noe bonderomantikk mellom vennene etter innspillingen heller.

- Jeg og Marianne er nok bare gode venner. Hun er en utrolig positiv dame og hun er nok litt av et «catch», men ikke for meg. Jeg kunne ha spleiset henne med broren min, sier han.

Nylig var de sammen med Farmen-paret Endre og Ingvild på en eksotisk Syden-reise i regi av Se og Hør.

- Det var veldig koselig og en fin pause fra vintermørket her i Norge, sier Knut.

Heller ikke Marianne vil bekrefte noen romanse under denne ferien.

- Det var nok ingen romanse der. Knut er en superhyggelig person som jeg setter veldig pris på. Vi er gode venner, sier hun og ler.

DELTE SENG: Under kveldens «Farmen»-episode delte Knut og Marianne seng gjennom natten, etter at Joar hadde satt sengene sammen. Foto: TV2

Blir hetset av sogndølene

Joar har også hatt andre påfunn under sin uke som storbonde. I forrige episode kunne vi se Jon Lundemoen vise sin klare misnøye over den nye storbondens forsøk på å skape god stemning på gården. Seerne var også vitne til en disputt mellom Joar og Knut etter at sistnevnte brukte arbeidsdagen til å hjelpe naboen med å samle tømmer. I episoden kalte Knut storbonden for «den største idioten på gården».

- Mye av det negative jeg sa om han, sa jeg i affekt. Vi hadde en krangel som varte i noen timer, men så skværet vi opp. Joar er veldig god, men også veldig hard. Jeg er likevel veldig glad i han, sier Knut, som har mottatt mye hets fra Sogndal etter konflikten.

- Du vet jo at folk fra «saftbygden». Vi bergensere har jo et anspent forhold til de fra før av og jeg har fått høre det etter noen skeive kommentarer. Det tåler jeg, sier han og smiler.

Flere artikler

 1. Utsendte «Farmen-Knut» om frierbrevene:
  - Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke liker oppmerksomheten

 2. «Farmen»-Jon om Storbonde-Joar: - Påfunnene hans var krampaktige

 3. Nekter for «Farmen»-sex

 4. Klippeglipp: «Farmen»-Oddvar har kyssemerke på kinnet

 5. Lasse (49) klar for å bli «Farmen-gærningen»

Fra andre aviser

 1. Farmens nye Vendela og Petter? – Dere får bare vente og se, sier sørlendingen

  Fædrelandsvennen
 2. Birkenes-jente på «Farmen»: – Tror de er litt forelsket i hverandre

  Fædrelandsvennen
 3. Fædrelandsvennen har snakket med sørlendingene på Farmen: – Trodde jeg skulle være der lenger

  Fædrelandsvennen
 4. Kristiansandsjente valgt inn i «Farmen»

  Fædrelandsvennen
 5. Habiba (21) fra Kristiansand deltar i «Farmen»

  Fædrelandsvennen
 6. Farmen-aktuelle Lene Elise Bergum: – Jeg hadde behov for et friminutt i livet

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder