• Kjendisenes nyttårsforsett og beste 2022-minner

  Hva ønsker kjendisene for det nye året? Mer penger, gå spagaten i alle retninger og å drikke mer vann var blant svarene VG fikk.

  Publisert 31. desember, kl. 11:15

 • Influencer og modell Emma Ellingsen (21)

  – 2022 er det året jeg har lært mest om meg selv - og definitivt det året jeg har blitt mest voksen. Beste minne fra 2022 er London-turen i mai da jeg hadde signert med modellbyrået Storm. Der hadde jeg det ekstremt gøy, og jeg lærte veldig mye om meg selv spesielt på den turen.

 • Emma Ellingsens 2023

  – I det nye året har jeg lyst til å fokusere enda mer på jobb og karriere. Nyttårsforsettet mitt er å bli flinkere til å svare folk på melding - hvis jeg ser en melding og ikke svarer med en gang glemmer jeg å svare.

 • Influencer Nora Haukland (25)

  – Mitt mål for 2022 er å nyte nuet og de fine øyeblikkene. De små tingene som egentlig betyr mest. Jeg vil fokusere på å stresse ned og ikke alltid tenke fremover. Jeg vil også bruke mer energi på familie, kjæreste og gode venner.

 • Artist David Mokel (19)

  – Et godt minne fra 2022 var da første betaling for «Dans på bordet»-streams kom inn på kontoen min.

  «Dans på bordet» som Mokel gjorde sammen med Ballinciaga ble den mest strømmede låten på Spotify i 2022. Hvor mye penger Mokel dro inn på låten er ukjent.

 • David Mokel i 2023

  – Mitt nyttårsforsett er å tjene mer penger.

 • Youtuber Hanna-Martine (23)

  – Et skikkelig fint minne var da vi hentet valpen vår Solan. Uten om det må det definitivt bli Bali-turen med kjæresten min og da jeg ble overrasket på bursdagen min. Ellers veldig takknemlig for at Bessa ble friskmeldt❤.

  «Bessa» er bestemoren til Hanna-Martine, og en hun ofte prater om i sine kanaler.

 • Hanna-Martine i 2023

  – Nyttårsforsett er å fylle ut takknemlighetsboken min «Daily Habits» og sette mer pris på de små tingene i livet.

 • Realityprofil Cristian Brennhovd (23)

  – Beste minne fra 2022 må være «71 grader nord» der jeg møtte Vegard og Fritz. Aldri hatt det så gøy som når vi gikk på tur sammen!

 • Cristian Brennhovds 2023

  – Mitt nyttårsforsett er at jeg skal finn en ny hobby for 2023! Kanskje starte med en type sport eller lignende.

 • Skuespiller Tale Torjussen (17)

  – 2022 har vært et av de beste årene så langt, og har bydd på SÅ MYE gøy. Sommerferien i år var spesielt bra, med både innspilling hvor jeg har møtt noen av mine aller nærmeste, og en fantastisk reise til Bali med familien og bestevenninnen min. Bali er et sted jeg totalt forelsket meg i, og jeg skal definitivt tilbake!

 • Tale Torjussen i 2023

  – Jeg er veldig spent, og gleder meg masse til nyåret! I 2023 er målet at dagene mine skal være fylt av positivitet, og jeg skal fokusere på å bli flinkere til å sette av tid til meg selv og ha mer self care dager! I tillegg setter jeg meg det samme nyttårsforsettet som jeg har hatt de siste to årene; å drikke mer vann. Hahaha.

 • Influencer Joakim Kleven (30)

  – Største jeg har opplevd dette året må være å få ut dokumentarserien min «Joakims første porno» som jeg har jobbet lenge med, og at folk tok den imot så bra! Et annet fint minne var da jeg og Benjamin fra «Skal Vi Danse» var ambassadør for Amnesty sin pride-kampanje i år. Slike prosjekter brenner jeg for å lage.

 • Joakim Klevens 2023

  – Nyttårsforsett må være å at jeg drømmer om å lage en ny serie. Den store drømmen er å lage flere dokumentarserier som programleder og regissør. Jeg har virkelig ELSKET det!!

 • TV-profil Tonje Frigstad (22)

  – Har mange fine minner! Alle turene jeg har hatt. Spesielt det å få muligheten til å være programleder i Thailand.

  I 2023 fronter Frigstad det nye programmet «Good Luck Guys» på Prime Video sammen med Lasse Matberg.

 • Tonjes målliste for 2023:

  – Bli bedre på å være ute i naturen, typ gå i fjellet, sove ute om vinteren og om sommeren. Klare å gå ned i spagaten i alle retninger haha, dette har jeg faktisk et veddemål på. Løpe 3000-meteren på under 12:30, og generelt bli sterkere. Få til minst 20 hopp i fallskjerm. Besøke steder jeg aldri har vært før. Bli bedre å på legge fra meg mobilen og være til stede. Si høyt noe jeg er takknemlig for hver dag. Bli bedre til å hjelpe andre. Bli mer miljøvennlig. Tørre å være mer sårbar. Ta flere sjanser. Skape noe eget.

 • Stylist Jan Thomas (56) beste minne:

  – Da Harlem og jeg fant drømmeleiligheten på Frogner. Det er mange minner, men det var en veldig god dag❤.

 • Jan Thomas og Harlems 2023

  – Jeg vil sette av mer tid til venner, og passe på at ikke hele livet bare jobb. Harlem og jeg har som mål og gjøre noe sosialt med venner en gang i uken.

 • Manager og TV-profil David Eriksen:

  – 2022 ble et spesielt år på mange måter, på godt og vondt.

  David gikk i 2022 blant annet gjennom brudd med Hedvig Glestad - noe de blant annet var åpen i TV-programmet «Alle elsker David».

 • David Eriksens 2023

  – Jeg går inn i 23 uten nyttårsforsetter, men skal ha full fokus på jobb og egen tid.