ULYKKE: Torsdag kveld gikk det galt for den amerikanske artisten som har bodd i Norge de siste to årene med sin norske kjæreste. Foto: Trond Solberg/VG

Chris Medina (35) kjørte ut i grøften

Artisten skriver på Instagram at glattisen førte til at bilen havnet i grøften etter en konsert i Fauske torsdag kveld, samme dag som han fylte 35 år.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Til TV 2, som først meldte om saken, sier Medina at han slapp fra det med noen blåmerker og søvnmangel.

– Vi måtte trekke ut bilen fra grøften klokken fire i natt. Etter det måtte vi finne en tilgjengelig mekaniker som i hui og hast kunne fikse bilen, sier Medina til kanalen.

På Instagram delte han fredag både bilde og videoer fra ulykkesstedet.

– Vi var i en bilulykke rett etter opptredenen vår i Fauske. Vi var på vei tilbake til hotellet. Kom oss til toppen, stoppet, så skled ned den bratte isete bakken bakover og endte opp i en grøft, skriver han.

les også

Chris Medina om «What Are Words»: – Ble en forbannelse

Han fortsetter med at de ikke vet hvor store materielle skader det dreier seg om, men at alt utstyret er hentet opp og at det ikke kommer til å sette noen stopper for konserten i Namsos fredag kveld.

– Alt dette kaoset på bursdagen min, skriver Medina med påfølgende solbrille-smilefjes.

Chris Medina har de siste to årene bodd i Norge sammen med sin norske kjæreste Silje Gotaas. De to ble foreldre i fjor til en liten jente med navn Mila. Artisten slo gjennom i hele verden med låten «What Are Words» gjennom «American Idol» i 2011. Medina var tidligere i år aktuell i TV 2-satsingen «Århundrets stemme». I forbindelse med programmet sa han til VG at han går på norskkurs og venner seg til norsk kultur og livsstil.

– Det Silje har investert i meg, fortjener en forpliktelse. Og så kom jo Mila. Norge er det beste stedet å oppdra et barn. Å bli pappa er det største som har hendt meg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder