KONSERT, IKKE PLATE: Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen og Espen Lind har to ganger tidligere gitt ut live-plater etter sine Oslo Spektrum-konserter, men det skjer ikke denne gangen. Foto: Trond Solberg, VG

Hallelujah-kameratene utsolgt – setter opp ekstrakonsert

Bare minutter etter at Espen Lind (47), Kurt Nilsen (40), Alejandro Fuentes(31) og Askil Holm (38) hadde sunget på «Senkveld» i går, var alle billettene revet bort.

Billettene til gjenforeningskonserten i Oslo Spektrum lørdag 27. april, ble lagt ut for salg fredag morgen. Etter at kvartetten hadde opptrådt på TV fredag, var det ikke en eneste ledig plass igjen i Spektrum.

Dermed har gutta bestemt å sette opp ekstrakonsert, og den finner sted dagen før det nå utsolgte showet – nemlig fredag 26. april. Det opplyser manager Jan Fredrik Karlsen til VG.

les også

Hallelujah-kameratene: – Ser dere i Oslo Spektrum!

– Hva tror du fansen som har vært først ute med å sikre seg billetter, tenker om at de som skal på ekstrakonserten får oppleve de fire live først?

– Det tror jeg ikke de tenker noe over. Jeg regner med at de kommer til å få en fantastisk opplevelse. Det blir en festhelg i Oslo, sprudler Karlsen.

Jan Fredrik Karlsen til Janne Formoe: – Herregud så vakker du er!

Ting har skjedd i ganske så raskt tempo for suksessgruppa. Etter at VG omtalte gjengens Carpool Karaoke for fire dager siden, skrev «Senkveld» til kvartetten på Facebook og spurte om de kunne komme til deres sesongpremiere.

– Kurt svarte dem på Facebook med at «Jeg tar med meg gutta og kommer», forteller Karlsen.

VG kunne i går presentere et stort intervju med Halleluja-kameratene, der de snakket om tankene rundt den kommende konserten. Nå blir det altså to opptredener i Oslos storstue i vår. Da har det gått ti år siden sist de fylte samme konsertlokale.

– Det er den gode energien - det å ha det gøy - vi skal prøve å gjenskape i Oslo Spektrum, ti år etterpå. Vi vet at vi kommer til å få det gøy, sa Espen Lind til torsdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder