Kid Rock - mann med dametekke

(VG Nett) Kid Rock (30) har det med å kapre de flotteste damene. Nå bekrefter musikeren at kjærligheten gløder mellom ham og Pamela Anderson (33).

Artikkelen er over 18 år gammel

Likevel har Kid Rock skikkelig drag på de vakreste damene i showbiz, sangeren Sheryl Crow og Hollywood-stjernen Jamie King, for å nevne noen.

- Første gang

Den foreløpig siste i rekken, etter at han dumpet den Britney-lignende modellen Jennifer, er TV-stjernen Pamela Anderson. Paret er stormende forelsket.

- Pamela og jeg er virkelig forelsket i hverandre. Jeg tror faktisk at det er første gang jeg er skikkelig forelsket, og hun sier det samme, forklarer rapperen i et åpenhjertig intervju med den britiske avisen The Sun.

Liker å feste

Han forteller at de to har de samme, grunnleggende interessene.

- Vi har begge barn, og de er det aller viktigste i livet vårt. I tillegg er både Pamela og jeg glad i å feste og more oss, legger han til.

- Pamela og jeg har et veldig fysisk forhold, forklarer rapperen når han blir konfrontert med intime seanser i full offentlighet.

Skuffet Tommy

Pamela og Kid Rock ble sammen for to måneder siden. Kid Rock benekter at han ødela for en mulig gjenforening mellom Pamela og hennes eks-mann, rockeren Tommy Lee. Tommy skal være av en annen oppfatning.

- Nei, jeg stjal ikke Pamela fra Tommy. Jeg er ikke den typen. Jeg har snakket med Tommy etter at Pamela og jeg ble sammen. Tommy la på røret da jeg ringte ham..., forteller Kid Rock.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder