LILLEBROR: Nysæter Rasch har fått sin andre sønn. Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Ida Nysæter Rasch ble mamma for andre gang

NRKs sportsanker (33) har fått en gutt.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

NRK-profilen delte nyheten på Instagram mandag ettermiddag, med et bilde av to små barneføtter i lyseblå sokker.

– Velkommen til verden, lillebror. Skjønner godt at du ville tjuvstarte livet litt for å få med deg sommeren alle snakker om, skriver Nysæter Rasch.

- Det er en nydelig følelse å ha fått en liten gutt. Vi synes selvfølgelig han er verdens fineste lillebror. Vi føler oss heldige, lettet og er glade over at alt har gått bra, sier Rasch til VG.

Det er ennå ikke bestemt noe navn til den lille krabaten, som kom noen uker før termin. Alt har gått bra med fødselen, sier NRKs profilerte anker.

På spørsmål om hvordan hun ser for seg det neste året rent jobbmessig, hvor Rasch til vanlig følger langrenn for kanalen, svarer hun:

- Jeg gleder meg til å være hjemme og bli kjent med ham de neste månedene, så får vi se om det blir noen skirenn på ham etterhvert, slik det ble med storebror.

– Dobbelt så fint

Programlederen for NRKs langrennsendinger bekreftet graviditeten til VG i mai. Fra før av har hun og NRK-samboeren sønnen Wilmer (2).

– Jeg har trivdes veldig godt med å være mamma så langt. Nå blir det sikkert dobbelt så slitsomt og dobbelt så fint, sa Nysæter Rasch da.

Husker du? Trusekledd Northug dyttet NRK-reporter i bassenget

Nysæter Rasch har vært sparsommelig med detaljer om privatlivet. I et intervju med VG i desember 2017, fortalte hun at hverken hun eller samboeren er interesserte i rampelyset.

les også

Anne Rimmen: – Det blir OL døgnet rundt

– Oppmerksomheten som følger med jobben lever jeg godt med, men det er deilig at noen deler av livet er privat, sa sportsankeren.

les også

Rapper Cardi B (25): – Undervurderte «mamma-greia»

Den gang delte hun imidlertid at eldstemann Wilmer nå har fått med seg at mamma jevnlig er å se i TV-ruta.

– Nå har han blitt så stor at han skjønner at mamma er på TV, så jeg har fått noen Snapchat-meldinger av han som prøver å klemme meg gjennom skjermen. Det er jo ganske søtt!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder