GIR RÅD: Jada Pinkett-Smith deler råd om utroskap på sosiale medier. Foto:AP

Jada Pinkett-Smith (41) deler råd om utroskap

- Legg ditt ego til side og tilgi

Jada Pinkett-Smith har tidligere uttalt at hun aldri kommer til å forlate ektemannen Will Smith. Uansett hva han gjør. Nå gir skuespilleren råd om utroskap på Facebook.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Den frittalende skuespilleren delte torsdag, ekteskapsråd på Facebook. Innlegget har til nå har fått over 14. 000 likes.

Spørsmålet som stilles inne på hennes offisielle Facebook-side lyder følgende:

«Kan jeg fortsette å være med kjæresten min, hvis han eller henne har vært utro mot meg?»

Personlig

41-åringens svar har til nå resultert i 2500 kommentarer:

- Dette er et veldig personlig valg, og det finnes ikke noe rett eller galt svar på dette spørsmålet. Hvis partneren din viser anger og er villig til å prøve å arbeide med forholdet, vil jeg foreslå å prøve å se problemstillingen fra et annet perspektiv. Min personlige observasjon er at når mennesker er utro, prøver de å løse et problem, skriver hun og legger til:

WILL FÅR GJØRE SOM HAN VIL: Jada Pinkett-Smith har i tidligere intervjuer uttalt at Will Smith må bestemme selv hva han vil gjøre, så lenge det ikke går uttover barna. Foto: AP


Legg egoet til side

- De har vanligvis emosjonelle problemer og tror at løsningen ligger i utroskap. Det som er interessant er at når de er utro, har det ofte ikke har noe med deg å gjøre. Så spørsmålet er om du klarer å legge ditt ego til side og prøve å løse problemet med partneren din.

Dette er ikke første gang skuespilleren kommer med kontroversielle uttalelser.

- Må selv bestemme

I et TV-intervju med nettstedet Huffington Post, konfronterte Pinkett-Smith for en tid tilbake utroryktene som verserte rundt henne og ektemannen, Will Smith slik.

- Jeg har alltid sagt til Will at han kan gjøre akkurat hva han vil - så lenge han se på seg selv i speilet og være komfortabel.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder