STOLT TOBARNSFAR: Stian Thorbjørnsen, kjent fra TV-seriene «Paradise Hotell» og «Robinsonekspedisjonen» har blitt far for andre gang, og er strålende fornøyd.

STOLT TOBARNSFAR: Stian Thorbjørnsen, kjent fra TV-seriene «Paradise Hotell» og «Robinsonekspedisjonen» har blitt far for andre gang, og er strålende fornøyd. Foto:Www.toellefsen.com,TV3

«Staysman» er blitt pappa igjen

Stian Thorbjørnsen (30) og samboer Tina Svestad ble natt til onsdag foreldre til en liten gutt.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Tidligere «Paradise Hotell» og «Robinson»-deltager Stian Thorbjørnsen og samboeren Tina Svestad ble ved 01-tiden onsdag foreldre til en liten gutt.

– Jeg har det strålende! Alt står bra til med mor og baby, men det holdt på en stund, så det er deilig at han er ute, sier Thorbjørnsen til VG.

Thorbjørnsen forteller at han har vært litt stresset for at sønnen skulle komme mens han var på turné med VG-lista, som en del av duoen «Staysman & Lazz».

BABYLYKKE: «I natt kom lille prinsen til verden! 3560 gram og 50 cm! Alt står bra til med mor og baby og jeg er verdens stolteste tobarnsfar», skriver Stian Thorbjørnsen på Facebook.Bildet brukes med tillatelse fra Thorbjørnsen. Foto:,

– Det var bra timing at han kom nå, for jeg har to ukers opphold i turneen i sommer. Det var akkurat nå vi håpet han skulle komme. Det hadde vært kjipt og være på Sortland når fødselen startet, hvor det er to timer til flyplassen, sier han, og legger til:

– Han respekterte pappas jobb!

Thorbjørnsen har en sønn på seks år fra før. Han fikk besøke lillebroren for første gang i ettermiddag.

– Han var veldig stolt og supergira. Han går rundt og viser bilder av lillebroren sin til folk, forteller artisten.

Svestad og Thorbjørnsen har foreløpig ikke bestemt hva den lille skal hete.

– Vi har flere forslag, men vi ville se ham først. Jeg vurderte å kalle han opp etter Petter «Katastrofe» Kristiansen, men ble stemt ned av dama, ler Thorbjørnsen.

Familiefaren har tidligere innrømmet til VG at det kan bli mye festing da han er ute for å spille konsert, og at familielivet har vært redningen for ham.

– Jeg er tror jeg hadde drukket meg i hjel om jeg ikke hadde hatt noen som hadde ventet på meg hjemme, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder