SKILT: Arnold Schwarzenegger ankommer Golden Globe i 2005 med kona Maria Shriver. Foto:Kevork Djansezian,Ap

Schwarzenegger angrer på utroskapen og bruddet med kona

Arnold Schwarzenegger (67) kaller utroskapen den største feilen han har gjort i hele sitt liv.

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

«Terminator»-stjernen har snakket med radiovert Howard Stern om hva han angrer mest på, og er mest skuffet over, i livet.

Dette melder nettstedet toofab.com.

– Jeg har hatt flere personlige tilbakeslag, men utroskapen og bruddet med Maria var den største feilen i mitt liv. Det var min skyld, jeg ødela det. Jeg kan ikke peke fingeren på noen andre. Så ja, jeg er skuffet over det. Det er alltid lett å være smart i ettertid. Det handler om hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen, sier han.

Bakgrunn: Schwarzenegger-skandalen

Paret gikk fra hverandre i 2011 etter at Shwarzenegger innrømte å ha hatt et forhold med hushjelpen, Mildred Baena, som resulterte i at de fikk barn sammen.

He's back: Sjekk anmeldelsen av den nye «Terminator»-filmen

Schwarzenegger og Maria gikk i parterapi en stund etter utroskapen ble kjent, noe Schwarzenegger mener kun gjorde situasjonen verre. Men til tross for alt har paret klart å være venner for barnas skyld. De har fire barn sammen, Patrick, Christopher, Katherine og Christina.

Barn nummer fem

Om sitt femte barn, Joseph, som han fikk med hushjelpen, sier Schwarzenegger følgende:

– Han er en bra gutt og forstår situasjonen. Så alt har fungert godt. Det er en veldig tøff situasjon for ham, og for mine barn og min familie. Det har vært tøft for alle. Men det har skjedd og vi må få det til å fungere, ikke sant?

Les også: Hemmelig barn ødela Arnolds ekteskap

Det var ikke før sønnen var 13 år at han fikk vite hvem som var hans egentlige far. Det var først etter han hadde vokst opp at moren, som også var gift med en annen, la merke til den slående likheten mellom de to og forsto hvem som var den egentlige barnefaren.

Joseph Baena ble født bare én måned etter Christopher, som Schwarzenegger har med Shriver. Hushjelpen og kona var dermed gravide samtidig.

Anmeldelse: Sjekk ut Schwarzenegger som zombie-pappa!

Smertefull skilsmisse

Maria Shriver, som er niesen til avdøde president John F. Kennedy, betegnet skilsmissen som «smertefull og hjerteskjærende» i en pressemelding:

«Som mor er mine tanker hos barna. Jeg ber om medfølelse, respekt og å få være i fred, mens barna mine og jeg forsøker å gjenoppbygge livene våre.»

Paret var gift i 28 år, til tross for at Schwarzenegger fikk stempelet som notorisk skjørtejeger. Shriver støttet alltid ektemannen og avviste anklagene.

Etter at Shriver søkte om skilsmisse, tok det tre år før partene ble enige og endelig gikk hver til sitt.

Likte du denne?Følg Rampelys på Facebook!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder