MOR OG DATTER: Her er Chloe Lattanzi og Olivia Newton-John under Toronto International Film Festival i 2010. Foto: GETTY

Olivia Newton-Johns datter: Berømmelse ødelegger liv

Chloe Lattanzi (27) klandrer ikke moren for sine problemer, men sier at hun aldri ville utsatt sine barn for offentlighetens søkelys.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I et åpenhjertig intervju med britiske Daily Mail forteller 27-åringen om presset hun opplevde da hun var yngre for å leve opp til morens «perfekte nabojente»-oppførsel, skriver ABCNews.

Det førte til at Lattanzi utviklet spiseforstyrrelse, som senere førte til narkotika- og alkoholavhengighet. Datteren av den kjente skuespilleren og sangeren har lite positivt å si om oppmerksomheten morens kjendisstatus har gitt henne.

- Det ødelegger deg totalt. Jeg kan ikke klandre min mor for mine problemer, men jeg ville aldri ha blitt kjendis eller oppdratt barnet mitt i denne kulturen. Berømmelse ødelegger liv, sier hun til Daily Mail.

Spiseforstyrrelser

27-åringen er datter av Newton-Johns første ektemann, skuespilleren og danseren Matt Lattanzi. Da hun var yngre hadde hun et annet perspektiv på livet, og ønsket da å følge i morens fotspor:

«GREASE»-STJERNE: Olivia Newton-John (59). Foto: Reuetrs


Da Lattanzi var åtte deltok hun i «Grease», og som 15-åring hadde hun fått sin egen platekontrakt og sluttet på skolen for å jobbe med musikken.

- Jeg fikk spiseforstyrrelse da jeg var 15 og det hadde jeg til jeg var rundt 20. Jeg fikk angstanfall og trengte å finne en måte å føle kontroll. Maten var en ting jeg kunne kontrollere, sier hun.

- Kan ikke være skjør

Etter hvert anerkjente «Grease»-stjernen at datteren hadde et problem, og sendte henne til et behandlingssenter i en alder av 18 år.

Les også: Lindsay til Oprah: - Ja, jeg er rusmisbruker

- Hvis det er en ting jeg har lært, så er det at du ikke kan være skjør i denne bransjen, ellers så ender du opp som Lindsay Lohan, sier hun og understreker at det ikke er ment som en fornærmelse:

- Jeg vet at hun, og mange andre kjendiser og kjendisbarn, sliter med demoner og avhengighet - akkurat som meg. Det er urovekkende at alle ønsker å være kjent nå for tiden. Vår kultur er syk, sier hun, ifølge USA Today.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder