SISTE DANS: Olga Divakova og Jarl Goli under TV 2s høstlanseringen i Bergen. Foto: Hallgeir Vågenes

Olga ute av «Skal vi danse» for godt

Jarl Golis (56) partner Olga Divakova (25) ble hardt skadet tirsdag. Nå er hun ute av dansekonkurransen for godt.

  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over seks år gammel

Skuespiller og programleder Jarl Goli tar nyheten med stor sorg. Sistnevnte trodde bare det var midlertidig da VG skrev om saken tirsdag.

- Dette er helt forferdelig. Jeg er oppriktig veldig lei meg på vegne av Olga. Vi var så tett på hverandre, og investerte mye tid på å bli godt kjent. Før «Skal vi danse» var vi blant annet på Tusenfryd og i flere middagsselskaper sammen. Hun er en blomst som leverer fantastiske danseopptredener, forteller en tydelig preget Goli til VG.

LES OGSÅ: Mona Grudt - Carl I. Hagen virket anspent

Bekymret

56-åringen legger ikke skjul på at han er bekymret for Divakova.

- Jeg vet hvor hardt hun tar dette her, så nå trenger hun all den omsorg og støtte hun kan få. Nå skal jeg rette ryggen, sparke fra meg på parketten, og henge i armene til Alexandra, sier han og meddeler:

- På lørdag danser vi for Olga.

Trodde ikke på det

PÅ KRYKKER: Da VG møtte Olga Divakova tirsdag hadde legen gitt henne krykker. Hun håpet da å være tilbake på dansegulvet i løpet av kort tid. Foto: VG


Divakova ble tatt ut konkurransen på tirsdag, men da i håp om at det bare var midlertidig. Derfor kom nyheten om at hun ikke kunne være med i «Skal vi danse» lenger som et sjokk.

- Jeg kunne nesten ikke tro da legen sa at jeg ikke kunne være med. Først så sa jeg «nei, det kan ikke stemme - dette går fint». Men når det gikk opp for meg at det gjorde det ble jeg veldig overrasket. Det er jo selvfølgelig leit.

Til tross for sjokkbeskjeden mener Divakova helse kommer først. Siden 9. september har hun vært plaget av infeksjoner, leddveske og hevelser i kneet.

Helse kommer først

- Hadde jeg trosset legens ordre hadde jeg jo blitt mye verre. For meg kommer helse først. Nå må kneet mitt få hvile. Jeg var mer stresset før jeg viste om jeg kunne være med eller ikke. Men livet og helsen er større enn «Skal vi danse».

Hvem Jarl Golis nye partner blir er for øyeblikke uvisst. Foreløpig er det Alexandra Kakurina som stepper inn som vikar.

Hun opplevde selv å bli skadet under «Skal vi stupe» i januar.

- Jeg håper Olga blir hundre prosent frisk. For en danser så er jo dette med knærne superviktig, og da er det viktig å ikke presse seg og bli ødelagt for resten av livet. Det er respekt av at hun hører på legen, sier Kakurina og legger til:

- Nå har jo jeg steppet inn. Så får vi se hva som skjer. Nå skal jeg være dansepartneren til Jarl, så får vi se hva som skjer på lørdag. Vi tar en uke av gangen.

Les også

Mer om

  1. Reality-TV

Flere artikler

  1. «Skal vi danse»-Olga (25) skadet - erstattes av Alexandra Kakurina (30)

  2. Stygg skade ødelegger for «Skal vi danse»-Nadya

  3. Mona Grudt: Litt av noen bein du har Kathrine!

  4. «Skal vi danse»-Nadya: – Nå skal jeg danse til 'the bitter end'

  5. Jarl Goli ute av dansen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder