STORMFULLT FORHOLD: Selena Gomez har hatt en svært offentlig romanse med Justin Bieber. Det har vært vanskelig å takle for det unge stjerneskuddet. Foto: Stella Pictures

Selena Gomez om bruddet med Justin Bieber - Veldig stressende

Selv om amerikanske medier melder at stjerneparet er sammen igjen, er det allikevel bruddet Gomez valgte å snakke om i sitt intervju med nettstedet E!

  • Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Bieber og Gomez ble sammen i februar i 2011. I januar i år ble det for første gang slutt mellom stjerneparet. Nå innrømmer Gomez til nettstedet E!, at bruddet var tøft.

- Jeg er sikker på at du kunne se bilder av meg, hvor jeg så veldig stresset ut. Det var tøft. For hva kan du gjøre? Man vil jo ikke bare sitte i huset sitt og gjemme seg, forteller den unge sangeren under et intervju med TV-kanalen E!.

Opptatt på hver sin kant

Nettstedet skriver at parets travle timeplan gjorde det vanskelig å bevare forholdet. For Gomez ble det svært så offentlige bruddet krevende å takle.

SAMMEN IGJEN? Amerikanske medier påstår at Selena Gomez og Justin Bieber har funnet tilbake til hverandre. Foto: AFP

- Det er ubehagelig at alle rundt deg vet om det. Jeg liker ikke det. Men Justin og jeg fokuserte aldri på oppmerksomheten. Du kan ikke hjelpe for hvem du dater. Så jeg kan ikke si at det er noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen, sier 20-åringen og legger til:

- Jeg er jo enda ung, og et brudd mellom to mennesker er normalt. Det er noe jeg og må gjennom. Jeg også må kjenne på de vonde følelsene. Jeg gjør mine ting, og han gjør sine ting.

Av-og-på forhold

Ryktene rundt en gjenforening av Justin Bieber (19) og eks-kjæresten Selena Gomez (20) har lenge versert i mediene, og deres berømte av-og-på forhold har ikke gått usett hen.

Senest forrige uke meldte amerikanske medier at Gomez har tatt Bieber tilbake igjen. Men under en betingelse. - At han begynner å oppføre seg normalt.

Ingen av dem har til nå hverken avkreftet eller bekreftet forholdet. Men den amerikanske artisten skal nå se seg etter et eget sted å bo.

- Jeg ville ikke at det skulle være noe som ble tvunget på meg. Jeg elsker å være sammen med familien. Men det er nok på tide at jeg får mitt eget hus.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder