PÅ HODET: Eli Hagen imponerte hverken dommerne eller Mona Grudt med sitt cheerleading show. Foto: TV 2
PÅ HODET: Eli Hagen imponerte hverken dommerne eller Mona Grudt med sitt cheerleading show. Foto: TV 2

Mona Grudt om Eli: - Jeg ble livredd

Se Mona Grudt sine terningkast på «Skal vi danse»-deltakerne.

  • Sofia Storhaug
Publisert:Oppdatert: 02.11.13 kl. 21:41

Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe og Calle Sterner skulle danse cheerleading show til låten Toni Basil, Mickey. Ifølge dommerne befester Hagen sin posisjon som dronningen av løft. Men imponerer ikke, hverken dommerne eller Grudt.

- Jeg ble livredd når jeg så at Eli har iført seg cheerleadingantrekk, for alle vet jo at cheerleadere blir kastet høyest mulig opp i luften. Men Eli har vist seg å være ei tøff dame, og hun kom seg helskinnet igjennom kveldens løft. Jeg syns ikke dette var en veldig spennende dans, men jeg er imponert over hva denne dama blir med på. Er det på tide at Eli få hvile seg litt nå?

Fantastisk

Trekantdrama utspilte seg på parketten mellom Kathrine Sørland og hennes to dansepartnere, Tom Erik Nilsen og Glenn Jørgen, i kveld. Forrykende skriver Mona Grudt om Kathrine Sørlands argentinske tangoshow.

- Å Kathrine, i kveld skulle jeg gjerne vært i dine Argentinske tangosko. Den musikken, den dansen og de dansepartnerne! Dette var HOT!!! Koreografien og gjennomførelsen var fantastisk bra, og jeg tror det var flere enn meg som skulle hatt din rolle i kveld. Det kan ikke være enkelt å takle to gutter på en gang, men det taklet du. Topp start på kvelden!

Svak for Eirik


Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya og Anette Stokke skulle danse Afrikansk showdans til låten Golden Sounds, Zangelewa, Waka Waka. De afrikanske rytmene som skøyt ut fra Søftelands hofter vakte stor glede hos Grudt.

- Jeg var svak for Eirik som cowboy for et par programmer siden, og var spent på om han kledde den afrikanske rollen like bra. Vi er litt bleikere her oppe i nord, og har dessverre ikke samme rytmesans som ekte afrikanerne. Men jeg ble ikke skuffet i kveld, for dette var utrolig kult, og Eirik var i rollen igjennom hele dansen. Nå er det jammen meg bra kvalitet på deltagerne!

En fest

Kim Daniel Sannes og Elena Bokoreva Wiulsrud og Marianne Sandaker skulle danse Bollywood Showdans til låten Panjabi MC, Jogi.

- Kim Daniel og Bollywood trodde jeg skulle gå som hånd i hanske, og jammen hadde jeg rett. Dette fikk meg til å smile, dette fikk meg til å le, dette fikk meg til å danse med. For en fornøyelse å se på! Jeg tror jammen meg Kim Daniel må ha Indisk blod i årene. For en fest!!

Gruppedans


De fire gjenværende deltakerne skulle også danse gruppedans. Sammen med sin faste dansepartner svingte de hoftene til et forrykende salsa-show. For Grudt ble det Kim Daniel Sannes som imponerte mest.

- Ah, salsa er er fantastisk moro, og er en dans man gjerne kan få bruk for også etter «Skal vi danse». Kathrine virket litt mer prippen og søt i denne dansen i forhold til Tangoen hun leverte tidligere i kveld.

- Eirik har vært med i «Skal vi Danse» så lenge at han må tørre å bruke litt selvbruning, for han ble litt bleik i dette antrekket.

- Jeg tror salsa er dansen for Eli, og det så nesten ut som hun danset uten koreografi og heller befant seg på et utested.

- Kim Daniel vrikket så mye på rumpa at jeg har glemt resten av prestasjonen hans i salsa. Jeg syns det var Kim Daniel som gjorde mest inntrykk i denn fellesdansen.

Publisert:Oppdatert: 02.11.13 kl. 21:41