SKUFFET: Anette-Marie Antonsen må slutte i sommerjobben fire uker før tiden. Foto: MARTE VIKE ARNESEN

«Bingo Bingo»-programleder: - Det er trist

(VG Nett) «Bingo Bingo» var blogger Anette-Marie Antonsens første TV-jobb - nå tas programmet av lufta etter bare fire uker.

  • Isabelle Ringnes
  • Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

«Bingo Bingo»-programleder Anette-Marie Antonsen (24) er skuffet over at TV 2 nå har besluttet å fjerne programmet fra kanalen.

- Det er trist, men sånn er det og vi må forholde oss til det, sier Antonsen, som har ledet programmet sammen med Jorun Stiansen (27) og Synne Bolstad (22).

- Vi har hatt det kjempegøy og jeg er utrolig glad for å ha tatt del i det, sier en tydelig trist programleder til VG nett.

Les også: Seertallene stuper for «Bingo Bingo»

Det var TV 2 selv som fredag meldte at «Bingo Bingo» ville blitt tatt av luften, og at siste program vil bli sendt kommende tirsdag.

Programmet har vært i hardt vær helt siden premieren, og blitt slaktet av både VG Netts lesere og TV-eksperter.

LES OGSÅ: TV 2-sjef fornøyd med programlederne

Fikk vite nyheten i går

Programledertrioen fikk høre de dårlige nyhetene i går. «Bingo Bingo» skal likevel gå en fjerde og siste gang på tv-skjermen neste tirsdag - og jentene har bestemt seg for å gi alt på siste sendingen.

(Saken fortsetter under bildet)

FARGERIK TRIO: Anette-Marie Antonsen (midten), her sammen med de to andre programlederne i «Bingo bingo»;Synne Bolstad og Jorun Stiansen. Foto: Trond Solberg


- Da vi fikk høre det bestemte vi oss bare for å gi full gass på siste sending. Sprudle som vi har gjort tidligere, gjøre en god sending og utføre det vi startet på, sier Anette Marie.

Tilbake til å være mamma og blogger

Anette Marie er alenemor, fotograf og driver samtidig en populær blogg.

I det siste har det imidlertid vært fullt fokus på programlederjobben - en jobb hun ikke utelukker at hun vil tilbake til.

- Jeg er ikke fremmed for å ta lignende jobber om jeg får muligheten. Det beste med jobben har vært alt jeg har fått oppleve med de andre programlederne. Alt stresset vi følte før vi skulle på luften. Vi har hatt noen ordentlige latterkuler, sier hun.

- Er optimist

Selv om Antonsen nå er skuffet, vil hun ikke la seg knekke helt av «Bingo Bingo»-nederlaget.

- Jeg er en optimist. Det er ikke noe vits i å grave seg ned. Vi visste jo at det var en nysatsning og at det kunne gå begge veier. Men det er trist å ikke fortsette som nyansatt, sier hun.

LES FLERE RAMPELYSNYHETER

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder