BLIR FORELDRE: Camilla Läckberg og hennes 13 år yngre kjæreste Simon Sköld. Her fra en premiere i Stockholm i fjor høst. Foto:KARIN TÖRNBLOM,IBL BILDBYRÅ

Camilla Läckberg er gravid

Suksessforfatteren Camilla Läckberg (40) venter barn med kjæresten og MMA-fighteren Simon Sköld (27).

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det bekrefter Läckbergs manager, Christina Saliba, overfor den svenske avisen Expressen. Paret ønsker ikke å kommentere gladnyheten.

Barnet vil bli parets første sammen. Läckberg har tre barn, fra tidligere forhold.

Fra 2010 til 2014 var Läckberg gift med politimann, forfatter og tidligere Robinson-vinner Martin Melin. Et halvt år etter bruddet sto forfatteren frem med sin nye flamme.

Les også: Kjæresten planlegger å fri til 13 år eldre krimdronning

Går mot bryllup

BLIR FIREBARNSMOR: Camilla Läckberg og sønnen Wille på en premiere tidligere i år. Foto:Anna Lu Lundholm,

Aldersforskjellen mellom de to har tidligere fått mye oppmerksomhet i svenske medier, noe Läckberg har sagt tydelig ifra at hun ikke synes noe om.

– Det jeg misliker aller mest, er de som fordummer Simon. Han kalles barn i enkelte artikler. Man er ikke barn når man er 27 år.

Tidligere i år avslørte Sköld at det kan gå mot bryllup for de to turtelduene.

– Selvsagt finnes det planer om å fri! Camilla kommer jo ikke til å fri, så det er jeg som skal gjøre det. Men jeg kan ikke avsløre når, hvordan eller hvor. Jeg vil at det skal være en overraskelse, sa han til Expressen.

Boksuksess

Den svenske forfatteren har gjort stor suksess med sine krimromaner som er lagt til Fjällbacka i Bohuslän, der forfatteren selv vokste opp, og bokserien han blitt en internasjonal bestselger – oversatt til 37 språk og solgt i 50 land. Flere av bøkene er også filmatisert.

Tidligere i år lanserte hun sin niende krimbok i serien, mens den 13 år yngre kampsportkjæresten svinger seg på parketten i svenske «Let's Dance», som tilsvarer «Skal vi danse».

De grufulle drapssakene i idylliske Fjällbacka, som forfatter Erica Falck og politimannen Patrik Hedström kommer over, fascinerer også nordmenn. Läckberg har solgt over 1,2 millioner bøker bare her til lands.

Bokanmeldelse: Camilla Läckberg: «Løvetemmeren»

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder