Slo seg løs på dansegulvet

Privat nachspiel med kjæresten

JUBELBRØL: Lørdag kveld kunne Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya slippe jubelen løs da de vant årets S«Skal vi danse». Foto: ROBERT S. EIK

«Skal vi danse»-vinneren om feiringen: - Heftig gøy

Eirik Søfteland (25) er ekstremt stolt etter han sjarmerte publikum i senk lørdag kveld. Seieren feiret han til langt på natt.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over seks år gammel

Lørdag kveld tok Eirik Søfteland (25) og Nadya Khamitskaya (31) seieren foran Kim-Daniel Sannes (27) og Elena Bokoreva Wiulsrud (28).

- Jeg er ekstremt stolt og fortsatt veldig glad for den tiden jeg har hatt i «Skal vi danse», sier Søfteland til VG.

Lørdagens finale var uhyre spennende. Før seer-stemmene var talt opp ledet Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya med knappe ett poeng.

Sammen med Khamitskaya og resten av «Skal vi danse»-gjengen feiret han seieren ut over de sene nattetimer.

Slo seg løs

- Festen var heftig gøy. Det var fullt på dansegulvet og det var deilig å slå seg løs uten å tenke på koreografien, sier Søfteland og legger til:

- Jeg tror ikke jeg danset et legitimt dansetrinn på dansegulvet.

Underveis i «Skal vi danse» innrømmet bergenseren at han fikk altfor lite tid med kjæresten Mia. Derfor droppet han nachspielet etter finalefesten.

- Jeg tror jeg var hjemme klokken 04. Det ble ikke noe nachspiel, det tok jeg med kjæresten privat, ler Søfteland.

MER TID SAMMEN: Nå som «Skal vi danse»-eventyret er over for Eirik Søfteland, får han endelig mer tid sammen kjæresten Mia Helene Lindborg(22). Foto: TROND SOLBERG/VG


Mens VGs show-dommer Mona Grudt holdt en knapp på Kim-Daniel Sannes, tror Søfteland utstråling grunnen til at det var han og Khamitskaya som kunne løfte pokalen etter finalen.

- Jeg tror vi vant fordi vi danset veldig bra, men det er også mange andre faktorer som spiller inn. Nadya og jeg har hatt mye glede sammen og det tror jeg smittet over på seerne. Jeg tror glede er et viktig stikkord.

Søfteland får støtte av Khamitskaya, som lørdag avslørte at hun er usikker på om hun har danset sin siste dans i «Skal vi danse».

- Jeg tror det tar litt tid før jeg virkelig forstår at vi har vunnet hele greia. Eirik og jeg har hatt det så gøy hver uke i tre måneder. Det at vi klarer å komme til finalen uten noen nerver og prestere så bra at vi vinner, er nesten for godt til å være sant, sier Khatmitskaya til VG.

Etter tre måneder med hardtrening, forteller 31-åringen at hun kjenner hardkjøret på kroppen.

- Vi har trent utrolig mange timer. Den siste tiden levde Eirik og jeg mer og mer på adrenalin. Da jeg våknet i dag hadde jeg utrolig vondt i kroppen, jeg visste ikke at det gikk an å ha så vondt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder