LAGER LIV: Stella Mwangi sørger for god stemning på scenen i Bergen i kveld. Her står hun på scenen i Stavanger. Foto: Hallgeir Vågenes.

Følg VG-lista direkte fra Bergen i kveld

(VG Nett) I kveld står Alexandra Joner, Sirkus Eliassen, Stella Mwangi, og en rekke andre artister på scenen på Festplassen i Bergen. Konserten starter klokken 18.00.

  • Marie Kulander Kvitrud
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

VG-listas årlige norgesturné har med seg et bredt knippe artister i bagasjen når Bergen skal besøkes onsdag kveld.

VGTV: Se showet direkte på VGTV fra 18.30

Foruten Alexandra Joner, Sirkus Eliassen og Stella Mwangi, kommer blant andre Donkeyboy, Gabrielle, Tooji, Samsaya, A-Lee feat. Elisabeth Carew, Envy. Admiral P, Plumbo, Martin Halla og Mayk. Programleder for kvelden er Aishath Afeef, kjent som programleder for Popsalongen på NRK P3.

Dersom du ikke kommer deg til Bergen i kveld, kan du også følge hele konserten live på VGTV.

Meteorologene melder om oppholdsvær i Bergen i kveld.

STÅR PÅ SCENEN: Alexandra Joner er blant dem som opptrer på VG-lista i Bergen i kveld. Her er hun i Trondheim i forrige uke. Foto: Øyvind Nordahl Næss.

Tradisjon

VG-lista-showet har siden 1998 besøkt Norges største byer, og flere 100.000 har fått med seg de mange konsertene.

Selve VG-lista ble startet opp i 1958, og er Norges offisielle hitliste basert på salg over disk, streaming og nedlasting av musikk. Listen oppdateres hver fredag hele året.

Rådhusplassen-showet 29. juni var startskuddet for årets VG-lista-turné. VG-lista Topp 20-turneen har vært i Stavanger og Trondheim, og avsluttes i Bergen i kveld.

BERGENS STORE DATTER: Gabrielle Leithaug står på scenen i hjembyen Bergen i kveld. I tillegg til å ligge på VG-lista, har multitalentet også blitt nominert av lokalradiojuryen til «Årets DJ», skriver radioassistant.com. Her står hun på scenen under VG-lista topp 20 i Bergen i fjor. Foto: Hallgeir Vågenes.


VERDT Å VITE FOR KVELDEN:

* Showet er gratis og åpent for alle, men barn må ha tilsyn av voksne hele tiden.

* Møt opp i god tid og gjør dere kjent med konsertområdet på forhånd. Sørg for å vite hvor Røde Kors, mat- og drikkestasjoner, toaletter og nødutganger er lokalisert.

* Spis og drikk godt før og underveis i konserten.

* Kle deg godt og etter været. Ikke ta med mye å bære på. Paraply er ikke tillatt.

* Det kan virke voldsomt å stå langt fremme på en konsert. Om dette er din første konsertopplevelse gjør vi oppmerksom på at man står tett på andre folk og at mange blir veldig ivrige. Blir det trangt og ubehagelig, anbefaler vi å bevege seg ut mot siden eller skrått bakover. Dette er den enkleste veien ut.

Du finner ellers all nyttig info på VG-lista-showets egne nettsider.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder