GIFTER SEG: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i London denne våren, og det er knyttet stor spenning til hvem som blir invitert i bryllupet.

GIFTER SEG: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i London denne våren, og det er knyttet stor spenning til hvem som blir invitert i bryllupet. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Spice Girls invitert i prins Harrys bryllup

Artisten Melanie Brown forsnakket seg, og avslørte i et amerikansk talkshow at hun har fått invitasjon til det kongelige bryllupet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

19. mai er en stor dag i Storbritannia. Da gifter nemlig prins Harry seg med «Suits»-stjernen Meghan Markle, og det er allerede knyttet stor spenning til hvilke celebriteter som kommer i bryllupet.

les også

Slik blir bryllupsdagen til prins Harry og Meghan Markle

Og skal man tro Spice Girls-stjernen Melanie Brown, er nettopp Spice Girls blant de inviterte til den kongelige festdagen.

Ifølge flere medier, deriblant People, var det nemlig i det amerikanske talkshowet «The Real» at Melanie Brown, populært kalt Mel B, fortalte sin lille hemmelighet da hun av en av programlederen fikk spørsmål om hun vet om noen som er invitert.

OPPTRER: Mel B forsnakket seg, og fortalte at hele Spice Girls er invitert i det kongelige bryllypet. Men om jentegruppa skal opptre, det vites ikke. Foto: Matt Dunham / TT / NTB Scanpix

– Jeg skal dit, skal hun ha svart, før hun raskt tok seg i det.

– Jeg vet ikke om jeg burde sagt noe om det.

les også

Megan Markle fikk brev med hvitt pulver - etterforskes som hatkriminalitet

Senere bekreftet hun imidlertid at alle medlemmene i Spice Girl er invitert, uten at hun ville gi noen flere detaljer enn som så.

– Jeg har sagt nok, og vil ikke si mer, sa hun.

Men programlederen ga seg ikke, og spurte om gruppa skulle opptre på den store dagen. Mel B skal ha tittet ned i bordet og sett lite komfortabel ut.

– Jeg må dra nå. Jeg kommer til å sparken...

Selve vielsen av Prins Harry og Meghan Markle skjer i St. George’s Chapel ved Windsor Castle like utenfor London.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder