BLOGGDRONNING: Isabella Löwengrip er kjendis også utenfor Sveriges grenser under bloggnavnet «Blondinbella». Her under et intervju med VG for en tid siden. Foto: Jan Johannessen / VG

«Blondinbella» er singel igjen: – Et levende mareritt

Isabella «Blondinbella» Löwengrip (27) har brutt med kjæresten og skriver at livet nå er ganske «bekmørkt».

Artikkelen er over ett år gammel

«Alle gode ting er tre», skrev den svenske bloggeren i september om nyheten om at hun var blitt sammen med ekskjæresten Hampus Jarlbo (27) for tredje gang.

Men nå er situasjonen en annen. Forholdet har tatt slutt enda en gang. Også nå kunngjøres nyheten på bloggen hennes. Under overskriften «Et levende mareritt», skriver hun:

«Når livet kjennes komplett, snur alt plutselig og blir bekmørkt».

Bloggeren forteller at det har oppstått en situasjon som gjør at hun og Jarlbo ikke lenger treffes. Hun utdyper ikke årsaken til bruddet.

«Av visse grunner trenger jeg ikke å gå ut med det akkurat nå», skriver 27-åringen, som nylig var gjest hos «Skavlan».

«Blondinbella» fortsetter med å skrive at hun nå må fokusere på å klare å komme seg opp av sengen. Blogginnlegget tyder på at bruddet er døgnferskt.

«Egentlig vil jeg sove gjennom smerten. Da jeg våknet i morges, trodde jeg det var et mareritt, men det var det ikke», lyder det fra 27-åringen.

I går var tonen munter på bloggen – da søkte hun etter en kokk.

SLUTT: Hampus Jarlbo, Isabella «Blondinbella» Löwengrip, her avbildet i fjor høst. Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / / IBLAB

Husker du? «Blondinbella» stoppet TV-serie

I slutten av august ble det kjent at 27-åringen hadde kjøpt seg en luksusvilla til rundt 30 millioner svenske kroner på Lidingö.

«Det er ikke så mange skilte småbarnsmødre under 30 som flytter inn i et hus til nærmere 30 millioner alene, men noen skal vel være den første. Her kommer barna og jeg til å stortrives», skrev hun på bloggen da.

Blondinbella har to barn med eksmannen Odd Spångberg, Sønnen Gillis og datteren Sally.

Bakgrunn: «Blondinbella» og ektemannen skiller seg

Bloggstjernen grunnla selskapet Löwengrip Care and Color (LCC) i 2012. I fjor ble verdien av selskapet anslått til å ligge et sted mellom 300 og 400 millioner svenske kroner.

Oppdatert? Superblogger vil selge deler av firmaet sitt for 100 millioner

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder