Første glimt av franske «Skam»

Frankrike er første land ut til å sende sin versjon av serien «Skam». I traileren ser man de franske skuespillerne i de mest sentrale rollene.

les også

Julie Andem tar kontroll over amerikanske «Skam»

Sesong 1 av «Skam», som i hovedsak spiller rundt karakterene Eva, Vilde, Noora, Sana og Chris, er nå lansert i Frankrike.

Torsdag ble traileren lagt ut og mandag kom første klipp i serien.

Se traileren øverst i saken med norsk tekst.

Frankrike er først ut av fem europeiske land som får sin egen «Skam»-versjon. Også Tyskland, Italia, Spania og Nederland har inngått avtale med NRK om å lage egen versjon av serien.

les også

Kringkastingssjefen om «Skam»: – Skulle gjerne hatt noen sesonger til

Da VG var med de norske skuespillerne i Paris i november på arrangementet til den franske produsenten France Television, ble det avslørt at innspillingen av de første 22 episodene skulle begynne i januar. Det har da gått kjapt fra innspilling til første klipp ble lansert.

Selv om formatet til den franske versjonen er relativ likt den norske serien, blir det ikke noe fokus på russetid.

– Russebuss og russetid er jo ikke akkurat en naturlig del av fransk ungdomsliv, sa produsent Denis Leroy til VG i november.

Karakterene har også fått nye navn i den franske serien. Ifølge NRK er navnet til Eva byttet ut med Emma Borges (spilt av Philippine Stindel), Noora er Manon Demissy (spilt av Marilyn Lima), Vilde er Daphné/Daffy (spilt av Lula Cotton-Frappier, Sana heter Imane B (spilt av Assa Aîchi Sylla) og Chris heter Alex (spilt av Coline Preher).

LUNDI. 10:37. 👉 lien dans la bio.
les også

Dette vet vi om amerikanske «Skam»

I det første klippet ser man hovedsakelig Eva/Emma Borges og Jonas/Yann, sistnevnte spilt av Léo Daudin. Det blir også en lang stirrekonkurranse med Emmas tidligere bestevenninne, og et glimt av franske Isak/Lucas, som spilles av Axel Auriant.

Klippet avsluttes med den norske artisten Sigrid Raabes «Don’t Kill My Vibe».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder