ALLERGI-MARERITT: Gunilla Persson er lagt inn på sykehus i New York og synes selv at innleggelsen er av det dramatiske slaget. Foto: Reed Saxon / TT NYHETSBYRÅN

Gunilla Persson innlagt på sykehus

– Jeg er faktisk redd, innrømmer den svenske Hollywoodfruen etter innleggelsen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Gunilla Persson (59), kjent fra «Svenska Hollywoodfruer», har pådratt seg en allergisk reaksjon og er innlagt på Lennox Hill-sykehuset i New York. Det skriver svenske Expressen.

På Instagram skriver Persson at det dreier seg om en hudallergi, og at hun nå får steroider intravenøst. Hun synes situasjonen er ubehagelig.

– Oj, oj oj, jeg har noen forferdelige utslett. Altså, jeg er faktisk redd, skriver hun i en sms til Expressen.

59-åringen holder opprinnelig til i Los Angeles, men sykehusinnleggelsen kommer i kjølvannet av en reise til New York sammen med datteren Erika. Planen er at familien skal fly hjem igjen mandag kveld.

VG+: Slik ble de svenske Hollywood-fruer

STILLES FOR RETTEN: Gunilla Persson har vært i hardt vær i det siste. I mai ble hun arrestert etter å ha spasert ut av en butikk med et par Chanel-solbriller på hodet - uten å ha betalt for dem.

Hudallergien har bekymret TV-profilen i lengre tid. Allerede i begynnelsen av juni fortalte hun, også da på Instagram, at hun har søkt hjelp, men at legene ikke hadde lykkes med å utrede hva utslettene skyldtes.

– Jeg lider av veldig kløe, og er redd for for at utslettene skal spre seg, har hun tidligere skrevet.

TV-fruen ble i mai arrestert i Palm Beach i Florida etter å ha blitt fanget på et overvåkningskamera idet hun gikk ut av en butikk med et par Chanel-solbriller på hodet – uten å ha betalt. Solbrillene skal ha hatt en prislapp på rundt 4000 kroner.

Nylig ble hun tiltalt i saken. Påtalemyndigheten ville opprinnelig at hun skulle tiltales for grovt tyveri, men retten har gjort om punktet til å gjelde forseelse.

Det er fortsatt uvisst når rettssaken starter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder