IVRIG VENN: Kronprinsesse Mette-Marit med hunden Muffins kråkebolle. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Berit Roald NTB scanpix

Kronprinsesse Mette-Marits hund savnet - ble funnet

Muffins kråkebolle forsvant i Vestmarka, og var etterlyst av kronprinsessen. Etter en leterunde ble labradoodlen funnet.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

SISTE: Muffins kråkebolle har kommet til rette!

Hunden til kronprinsesse Mette-Marit var savnet etter en skitur onsdag ettermiddag.

Det opplyste kronprinsessen på Instagram. Labradoodlen på 3 år ved navnet «Muffins Kråkebolle» ble sist sett ved Furuholmen i Vestmarka, skriver Mette-Marit.

Senere på kvelden kom imidlertid hunden til rette etter en leteaksjon.

Da kom hun til rette. Nå er det mange glade barn og voksne her. Første gang hun har stukket av på skitur, min skjønne og kloke mann hadde heldigvis latt bilen stå åpen på parkeringsplassen og når vi nå skulle ut på ny leterunde fant vi henne, skriver kronprinsessen med et bilde av prinsesse Ingrid Alexandra sammen med den hjemkomne sønn.

Da kom hun til rette. Nå er det mange glade barn og voksne her. Første gang hun har stukket av på skitur, min skjønne og kloke mann hadde heldigvis latt bilen stå åpen på parkeringsplassen og når vi nå skulle ut på ny leterunde fant vi henne❤️ #hundeliv

Instagram-kontoen var full av sympatierklæringer fra hennes følgere og ønsker om en snarlig retur for den ivrige krabaten da kronprinsessen la ut den første meldingen.

Denne lille nydelige damen ble borte på skitur i ettermiddag. Hvis du, eller noen du kjenner har sett henne blir vi glade for beskjed. Hun ble sist sett ved Furuholmen i Vestmarka, ikke så langt unna Vestmarksetra parkeringsplass. Ta kontakt på telefon 22048700 hvis du har informasjon. Hun er veldig glad i mennesker og heter Muffins Kråkebolle. Hun er en ganske stor Labradoodle på 3 år. 💔 (Hun er merket med chip og har svart halsbånd).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder