I FULL SVING: Dakota Johnson startet filminnspillingen av «Fifty Shades» i Vancouver i fjor. Filmen har premiere i USA 1. august. Foto: Reuters

«Fifty Shades»-stjerne om dampende sexscener: - Jeg eier ikke skam

Dakota Johnson har hovedrollen i «husmorporno»-trilogien «Fifty Shades of Grey». 24 åringen er langt fra redd filmens sexscener.

  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I høst ble det kjent at datteren til Melanie Griffith og Don Johnsen, Dakota Johnson, skal spille Anastasia i filminnspillingen av boken «Fifty Shades Of Grey».

I et ferskt intervju med motemagasinet Elle forklarer Johnson hvorfor hun ikke frykter de utallige sexscenene til rollefiguren som er skapt av forfatteren E.L James.

- Jeg har ikke problemer med å gjøre noe. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, sier hun ifølge Daily News.

MOTSPILLER: Jamie Dornan erstattet Charlie Hunnam som filmens mannlige hovedrolleinnehaver. Foto: LTA

Den 24 år gamle skuespilleren skulle først spille mot «Sons of Anarchy»-skuespilleren Charlie Hunnam (33), men da han trakk seg var det den tidligere undertøysmodell og skuespilleren Jamie Dornan (31) som tok over rollen som Christian Grey.

Selv om boken er kjent for sine frekke sexscener, var det helt andre ting Johnson la merke til da hun kastet seg over litteraturen.

- Da jeg leste boken, ble jeg mer interessert i måten de brøt hverandre ned emosjonelt enn selve sexscenene - jeg tror det er en del av kvinnen som ønsker å være den som bryter ned en mann, sier hun i intervjuet.

Etter at hovedrollene ble bestemt, har det dukket opp flere celebre personer på rollelisten. Den britiske popstjernen og skuespiller Rita Ora (23) skal blant annet spille søsteren til Christian Grey.

Kort tid etter at Ora ble bekreftet som en av skuespillerne dukket også den Oscar-vinnende skuespilleren Marcia Gay Harden (54) opp på rollelisten. Hun skal spille adoptivmoren til Christian Grey.

Det er Sam Taylor-Johnson (46) skal regissere filmen, som ifølge The Hollywood Reporter er ventet å ha premiere 13. februar 2015.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder