PRISUTDELER: Sigrid Bonde Tusvik skal dele ut prisen for årets gjennombrudd under komiprisen- Foto: Øystein David Johansen

Sigrid Bonde Tusvik: Jeg har ligget med begge

(VG Nett) Komikeren skal dele ut prisen for beste gjennombrudd til to av sine kolleger. Hun har vanskelig for å velge ut en favoritt av en spesiell grunn.

Publisert:

- Jeg har ligget med begge, så det blir vanskelig å velge, fleiper Sigrid Bonde Tusvik da VG Nett treffer henne før Komipris-utdelingen i Oslo lørdag kveld, før hun modererer seg litt. Eller?

- Jeg har klina med begge da. Ligge med høres så grisete ut. Så jeg har ligget med begge, eh nei, jeg har klina med begge. Det har jeg i hvert fall gjort!

Les også:TV 2 kan slå NRK på hjemmebaneLes også: «Torsdag kveld fra Nydalen» kan kuppe komiprisen

Årets gjennombrudd

Hun skal dele ut prisen til «Årets gjennombrudd» og kollegene hun refererer til er Else Kåss Furuseth og Henrik Thodesen fra Torsdag kveld fra Nydalen. De er nominert sammen med Vidar Magnussen fra Masquerade. Bonde Tusvik tror sistnevnte vinner:

ÅRETS GJENNOMBRUDD?: Else Kåss Furuseth (t.v) og Henrik Thodesen (t.h) kan vinne prisen for årets gjennombrudd. Her er de sammen med kollega Henriette Steenstrup før Komiprisen i Oslo i kveld. Foto: Øystein David Johansen

- Det blir nok Vidar. De to andre er på samme nivå, han har mer tyngde enn de to lettvekterne der, sier Sigrid som ankom i en lilla Maggie Wonka-kjole for anledningen. Hodeplagget hun bærer i kveld er det Else Kåss Furuseth som har kreert.

Deler kontor

Else Kåss Furuseth og Henrik Thodesen deler kontor og har gjort en avtale seg i mellom dersom én av dem vinner for årets gjennombrudd i kveld:

- Den som vinner får blære seg i 24 timer. Så er det slutt. Men det blir spennende å se hvordan det eventuelt utarter seg til uka, sier hun.

HATTEFIN: Sigrid Bonde Tusvik bærer en hatt laget av Else Kåss Furuseth. Foto: Øystein David Johansen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder