NYGIFT: Hugh Grant (57) fikk sin Anna Eberstein (39) i mai i år. Her fra Golden Globes i januar. Foto: VALERIE MACON / AFP

Hugh Grant (57) om taxidrama på bryllupsreise: – Han kjørte av gårde med kona mi

Den britiske superstjernen giftet seg med sin svenske kone Anna Eberstein i mai. Nå avslører han et angivelig ukjent drama i Paris.

les også

Lene Alexandra: – Jeg skal gifte meg

I et intervju med talkshow-stjernen Seth Meyers forteller en lattermild, nygift Hugh Grant om dramaet som utspilte seg på bryllupsreise i Paris. Skuespilleren starter den oppsiktsvekkende historien med å fortelle at han alltid har problemer taxisjåfører i den franske hovedstaden.

Problemene oppsto da betalingsterminalen ikke fungerte, og hverken Grant eller Eberstein hadde kontanter.

– Det var en grusom krangel. Han kjørte til en minibank, og den fungerte heller ikke. Jeg fikk panikk. Jeg sa til min nye kone «kom deg ut, kom deg ut», sier han.

les også

10 kjendisskandaler som rystet Hollywood: Sex, dop og utroskap

Pluss content

– Sjåføren spurte hva jeg gjorde, så jeg sa «maskinen din fungerer ikke, så vi betaler ikke». Da kidnappet han henne! Han kjørte av gårde med kona mi, sier han til latter fra salen.

Hvordan dramaet endte forteller han imidlertid ikke, men Eberstein kom i alle fall uskadet fra hendelsen.

– Kona mi er fortsatt sint i dag. «Du kunne løpt etter bilen», sier hun. Men jeg tenkte, den kjørte i 80 kilometer i timen. Hva er poenget, sier han og trekker på skuldrene.

les også

Hugh Grant hyller avdød «søster» fra Notting Hill-filmen

Grant og den svenske TV-produsenten Eberstein giftet seg 25. mai i år, etter å ha vært sammen i seks år. De har tre barn sammen. Grant, som tidligere har blitt omtalt som «den evige ungkaren» har aldri tidligere vært gift, men har to barn fra tidligere forhold.

Selv har han uttalt at han ikke har troen på ekteskapet. Nå virker det imidlertid som om han har snudd. På det amerikanske morgenshowet Today fortalte han om ekteskapet.

les også

Nytt søksmål mot Ed Sheeran – krever 800 millioner kroner

– Det er virkelig herlig. Jeg kan ikke late som om det ikke er det, jeg burde ha gjort det tidligere.

– Jeg har en fantastisk kone, jeg elsker henne, sier han i intervjuet.

Det er ikke bare taxisjåfører Grant har hatt dårlige opplevelser med. I 2009 fikk han nok av paparazzifotografer som fulgte ham, og delte ut et velplassert spark til en av dem:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder