FERIE: Mia Gundersen (t.v.) og Guri Solberg (t.h.) har rolige dager, mens Stian Blipp og kona Jamina Iversen forbereder seg på familieforøkelse. Foto: PRIVAT

Her er kjendisenes sommerbilder

Voksende babymager, nyfødte smårollinger og kjærlighetsjubileer er bare noe av det norske kjendiser deler med sine fans.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Sommer og solrekord gir utslag i sprudlende sommersprell i sosiale medier. Instagram flommer over med hverdags- og feriegløtt fra TV-profiler, popstjerner og andre celebriteter.

«Late dager gjør så godt. Feriemodus hvor ting går sakte, er balsam for sjelen, natur er balsam for helheten. Nyt og husk å vær lat. Du har lov», skriver Mia Gundersen (56).

En som imidlertid fikk en uheldig start på ferien, og som måtte trilles gjennom Gardermoen i rullestol i går før flyreise til Island, er Kathrine Sørland (38). Hun har nemlig knust stortåen i et ublidt møte med betong. Torsdag forklarte hun til VG hvordan blodet sprutet.

Tone Damli (30) og samboer Markus Foss (35) har postet bilde fra et bryllup, der de poserer i finstasen med solbriller under blå himmel. Damli har ferie nå før hun tar turen til utlandet, der hun blir programleder for den omstridte sjekkeserien «Love Island».

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (36) feiret nylig jubileum med kona Tina (28). Paret har postet et bilde der de jubler og hopper i bølgene og markerer at de har vært et par i fem år. I 2016 ble Staysman overrasket av sin kjære og «Senkveld Surprise» i form av bryllup han ikke ante skulle finne sted.

Sandra Lyng (31) har lagt en begivenhetsrik tid bak seg. Hun har forlovet seg med kjæresten, er blitt gravid og fikk nylig vite at barnet i magen er en gutt. Under et bilde der man tydelig ser den voksende magen, skriver Sandra hvor stor kjærlighet hun har til den ufødte, og at hun nå er halvveis i svangerskapet.

Andre som går spennende tider i møte, er nygifte Stian Blipp (28) og Jamina Iversen (30). Paret venter også en jente. Blipp har postet bilde fra sykehuset, der han og kona er på ultralyd. Teksten fra den vordende pappaen under bildet taler for seg:

Guri Solberg (41) som nylig rundet av som programleder for «Århundrets stemme», har postet et bilde som viser hvor godt hun trives med endelig å ha litt fri.

«Lykkelig fjes tre dager inn i ferien jeg har drømt om i årevis», skriver hun og røper hva hun prioriterer i disse dager:

Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen (29) har lagt noen intense dager bak seg med innspilling av «Hver gang vi møtes». Artisten har postet et bilde fra skjærgården, der han viser frem fiskefangst:

Astrid S (21) har travle dager gjennom året, men unner seg også fri for å se andre opptre. Hun har postet et bilde av seg og en venninne på Kadetten Festival i sandvika denne uken.

Maria Mena (32) er blant kjendisene i Norge som er desidert mest aktiv i sosiale medier. Nylig opplevde hun å få Instagram-kontoen sin hacket, noe som førte til at hun mistet kontoen med over 80.000 følgere. Hun fortvilte imidlertid ikke lenge, men opprettet en ny bruker, feiret det med å invitere fremmede folk inn i stua si – og nå er hun igjen oppe i mer enn 80.000 følgesvenner.

Hun har postet sommerbilde fra sjøen, trygt iført redningsvest:

Ari Behn (45) har postet en solbrilleselfie fra Los Angeles, der han skriver at han er på utkikk etter Tupac. «RIP», føyer han til om den døde rapperen:

Erlend Elias (35) postet nylig et nattbilde av seg og sin gode venninne Ingeborg Myhre (43).

«Jammen er jeg heldig som har en midtsommernatts drøm i mitt liv», skriver kjendisstylisten under bildet.

Thomas «Fingern» Gullestad (37) opptrådte med Klovner i kamp under festivalen Oslo Sommertid nylig. Han har postet et bilde av seg og NY-rapper Pusha T (41), som også var trekkplaster på festivalen. Fingern spøker med å si at det var amerikaneren som ba om å bli tatt seldie med:

Mia Gundersen har postet en selfie-video fra de svenske skoger, der hun sier at hun lar tankene fly:

«Det er så deilig å grave litt inne i sitt eget jeg og hva som rører seg. Det er så viktig å bli litt kjent med ting som foregår inni en selv. Jeg bare nyter det».

Thomas Hayes (21), best kjent fra «Skam» har postet skipperbilde av seg selv.

«Jeg føler meg fri ved sjøen», sier skuespilleren.

Ida Fladen (31) har snakket ut i VG Helg om en tung tid med kjærlighetssorg. Dette er også tema i en serie podkastintervjuer hun gjør med andre kjente nordmenn. Denne uken så hun imidlertid ut til å nyte sommeren, skal vi tyde ut fra bildet hun postet fra Kadetten Festival:

Ikke alle kan løpe ut i solen så fort den skinner. Mariann Thomassen (39) ble nylig mamma for første gang – til en jente. En lang og tøff fødsel endte med keisersnitt, og Surferosa-vokalisten har postet bilder fra sykehuset der hun skriver at hun er «lykkelig men sliten»:

Sondre Justad (27), som nylig sang for 60.000 publikummere under VG-lista-showet i Oslo, har postet selfie med mamma Line Marie – fra Henningsværbrua i Nordland. I et i intervju med VG etter opptredenen på Rådhusplassen, forkalrte popartisten at det har vært krevende å være ærlig om sin seksuelle legning.

Et par som virkelig går en travel sommer i møte, er Rein Alexander (46) og kjæresten Marie Bjaalund Aadalen (23). De to ble nylig foreldre til tvillingjenter. Rein har postet bilde av den ferske familien på Instagram, der han forteller at han er så stolt som det går an å bli:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder