- Jeg var først litt betenkt over å stille i badedrakt igjen, etter to barn og sånt, men jeg visste at de ville gjøre det bra. Jeg la meg i hardcore-trening da jeg fikk vite at jeg skulle være med, forteller Vendela Kirsebom Thommessen (37) på telefon fra USA.

Vendela stuper i det - igjen!

Sports Illustrateds berømte swimsuit-utgave feirer 40 år - og har samlet 11 av sine toppmodeller på ett og samme bilde. Blant dem er norske Vendela.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Hun prydet forsiden på Sports Illustrateds populære «badedrakt-utgave» i 1993 - og dette var hennes virkelig store gjennombrudd som modell.

Bladet solgte 43 millioner eksemplarer - og er en av de tre mest solgte utgavene gjennom tidene. Vendela har også flere ganger vært avbildet inne i bladet.

I 2004-utgaven er Vendela å finne på et bilde av det Sports Illustrated selv beskriver som noen av de mest populære modellene i magasinets 40 år lange historie.

Det må ha tatt lang tid å organisere dette stjernetreffet - som fant sted i New York i desember. Vendela poserer i en liten hvit bikini sammen med Elle «the body» MacPherson (40), Paulina Porizkova (38), Rachel Hunter (34), Tyra Banks (30), Valeria Mazza (32), Stacey Williams (34), Heidi Klum (30), Cheryl Tiegs (56), Rashumba og Christie Brinkley (50).

- Det var kjempegøy og veldig inspirerende å få være med. Det var så gøy å møte alle igjen. Det er en veldig koselig familie, sier Vendela - som forteller at det var flere enn henne som hadde trent og forberedt seg godt på fotoseansen.

- Alle syntes det var deilig da fotografen var fornøyd og vi kunne slippe ut mager og sånt. Det var mange mødre der nå, ler Vendela - som er fornøyd med resultatet.

Saken fortsetter under bildet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder