Sissel ble mamma for andre gang

RAMPELYS

Sissel Kyrkjebø (31) fødte natt til tirsdag en datter. Piken er Sissels og ektemannen Eddie Skollers (55) annet barn.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:18

Fra før har ekteparet Ingrid (3). Den nyfødte piken er Eddie Skollers datter nummer fem. Den danske entertaineren har tre døtre fra tidligere ekteskap.

- Fødselen gikk fint. Alt står bra til med mor og barn, sier Sissels manager, Arne Svare.

Over helgen setter han seg på flyet til København for å treffe Sissel og hennes familie, som nå er blitt fire. Sissels foreldre, Erling og Laila, er allerede på vei.

- Jeg vet ikke lengde og mål på barnet, heller ikke hvor det ble født. Alt jeg vet, er at det er en pike og at hun ble født om natten, sa Svare da VG snakket med ham sent i går kveld.

- Sissel vil naturlig nok ta det med ro en god tid fremover. Men alle julekonsertene vil gå som planlagt. Det samme vil den nye platen som skal spilles inn over nyttår, sier manager Arne Svare.

Urolig

Piken ble født tre og et halvt år etter at Ingrid, som er oppkalt etter Eddies mamma, ble født hjemme i ekteparets bolig i København.

Den gang var Sissel veldig urolig for alt oppstyret rundt fødselen. Derfor valgte hun å føde hjemme, fortale sangartistens far, Erling Kyrkjebø, til VG få dager etter fødselen.

Sissel Kyrkjebø har tidligere uttalt at «det er kjempeherlig å være mamma. Det kan jeg virkelig anbefale. Jeg vil gjerne ha flere barn, selvfølgelig skal Ingrid få søsken».

Nå har gullstrupen altså blitt mor for annen gang, tre uker etter at hun ble «bestemor» for første gang.

Eddie Skollers datter og Sissels stedatter Trine fødte i slutten av juli en datter.

Dette var Eddie Skollers første barnebarn.