Utålmodig prinsesse Ingrid Alexandra før hjemreisen: Halte og dro i mamma og pappa

STOCKHOLM (VG Nett) Ingrid Alexandra syntes pappa ble stående for lenge i snakk med kapteinen på kongeskipet. Da bestemte hun seg for å få fortgang på hjemreisen.

Artikkelen er over ni år gammel

Den lille prinsessen var først på dekk søndag formiddag, og som flere andre ganger under oppholdet i Stockholm var det Ingrid Alexandra som stjal showet.

Les også:- Jeg elsker deg sånn

Rampete blikk

HJEMTUR: Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra tok farvel med Stockholm. Foto: Endre Alsaker-Nøstdahl

Seksåringen virket utålmodig og prøvde først å dra med seg mamma, kronprinsesse Mette-Marit, ut på dekk. Deretter sendte prinsessen folkemengden, som hadde møtt opp for å få et siste glimt av kronprinsfamilien i Stockholm, et rampete blikk. Så tok hun saken i egne hender.

Hun tok skikkelig tak i armen på kronprins Haakon og dro til med all sin kraft. Etterpå prøvde hun å dytte Norges kronprins ut på dekk.

VGTV:Se det søte opptrinnet her

Les også:Madeleine festet til klokka fem i natt

Vinket til folket

Prinsessen ledet også an ned landgangen, mens kronprinsparet vinket til folket.

Vinket gjorde også prinsesse Ingrid Alexandra etter at hun hadde tatt plass bak to hvite puter i den norskregistrerte Lexus hybrid-bilen, som kjørte kronprinsfamilien ut av Stockholm. Slottet opplyser til VG Nett at kronprinsparet skal kjøre hjem til Norge. Dronning Sonja og kong Harald har også forlatt kongeskipet. De skal ta fly. Ari Behn og prinsesse Märtha Louise drar hjem litt senere.

Saken fortsetter under bildet

TURKLAR: Kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra er på vei hjem til Skaugum. Foto: Endre Alsaker-Nøstdahl


Les også:Kongeparet stolt av brudepiken

Suksess som brudepike

Flere vesker ble båret inn i bilen like før kronprinsparet dukket. En hvit og svart bamse var godt synlig i den ene vesken. Dronning Sonja dukket også opp på dekk like før bilen kjørte av gårde. Hun satte seg ned på huk og vinket til den lille prinsessen.

Ingrid Alexandra var brudepike da kronprinsesse Victoria giftet seg med Daniel Westling lørdag. Den oppgaven besto hun med glans.

- Det gikk veldig bra, sa dronning Sonja og kong Harald til VG Nett like etter vielsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder