SLUTT: Øverst fra venstre: Miss Piggy og Kermit, Sienna Miller og Tom Sturridge og Jennifer Garner og Ben Affleck. Nede fra venstre: Charlize Theron og Sean Penn, Gavin Rossdale og Gwen Stefani og Scott Disick og Kourtney Kardashian. Foto:,AFP, AP

Sommeren som splittet Hollywood-parene

I det sommeren går mot slutten, tar vi en titt på det som nå må kunne kalles «the summer of splits» i Hollywood.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Denne sommeren har flere av Hollywoods par tatt steget videre, og enten forlovet, giftet seg eller fått en familieforøkelse. For alle går det imidlertid ikke like bra, og denne sommeren har vært preget av at mange forhold har tatt slutt.

Juni

Charlize Theron og Sean Penn

I midten av juni meldte flere amerikanske medier at skuespillerparet Charlize Theron (39) og Sean Penn hadde brutt forlovelsen, og gått fra hverandre. De to hadde vært venner i en årrekke før de i desember 2013 utviklet seg til å bli noe mer. Året etter ble de forlovet under en reise til Paris.

SLUTT ETTER TO ÅR: Charlize Theron og Sean Penn gikk skilte veier, men Theron fokuserer fortsatt på familielivet. Tidligere denne måneden meldte People at hun har adoptert en afroamerikansk jente som angivelig skal hete August. Foto:Loic Venance,afp

Jennifer Garner og Ben Affleck

Etter ti års ekteskap bestemte «Bennifer» at de skulle skilles. Paret som da nettopp hadde hatt ti års bryllupsdag, kunngjorde selv nyheten i en uttalelse.

– Etter å ha tenkt og vurdert nøye, har vi kommet til den vanskelige avgjørelsen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og med en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen. Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden. Dette er vår eneste kommenter om denne private familiesituasjonen. Takk for forståelsen, skriver paret i en uttalelse, skriver People.

Paret har tre barn sammen: Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3).

Det var 30. juni 2005 at kjendisparet giftet seg, etter å ha vært forlovet siden april samme år.

HENGER FOR BARNAS SKYLD: Det gikk mange rykter rundt Jennifer Garner og Ben Affleck i forkant av deres brudd. Paret har imidlertid møttes flere ganger siden for å være sammen med barna. Foto:Frederic J. Brown,AFP

Juli

Sienna Miller og Tom Sturridge

Flere medier meldte i midten av juli at det var slutt mellom skuespillerparet Sienna Miller (33) og Tom Sturridge (29).

Sienna Miller og Tom Sturridge møttes i 2011, forlovet seg i 2012 og fikk datteren Marlowe sammen i juli samme året.

– Han er den perfekte balansen til min galskap, noen som får ham til å høres veldig kjedelig ut, men det er han ikke i det hele tatt, sa Miller om Sturridge i fjor.

TOK AV RINGEN: Sienna Miller og Tom Sturridge brøt forlovelsen, men har fortsatt datteren Marlowe sammen. == Foto:Andrew H. Walker,AFP

Kourtney Kardashian og Scott Disick

I juli ble det også kaos i Kardashian-leiren da storesøster Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) gikk skilte veier etter ni år sammen.

Ifølge TMZ var det festingen til Disick som begynte å ta overhånd igjen da Kardashian bestemte seg for å ende forholdet.

Disick har lenge slitt med alkoholproblemer, og har flere ganger fått streng beskjed fra kjæresten om å slutte, men til tross flere turer på rehabilitering ser det nå ut til at alkoholen har tatt overhånd.

Paret har tre barn sammen, Mason, Penelope og Reign. Sistnevnte er bare et halvt år gammelt.

OVER: Scott Disicks drikkevaner skal være grunnen til at Kourtney Kardashian ikke lenger ville være hans kone. Foto:,AFP

August

Gwen Stefani og Gavin Rossdale

Etter 13 års ekteskap bestemte No Doubt-sangeren Stefani og Rossdale seg for å gå hver til sitt. Paret møttes for 20 år siden da Stefanis band «No Doubt» reiste på turné med Rossdales band, «Bush» i 1995. De giftet seg seks år senere i St. Paul-kirken i Londons Covent Garden.

Sammen har de sønnene Kingston på ni år, Zuma som blir syv år og Apollo på bare 18 måneder.

– Selv om vi har besluttet å ikke være partnere i ekteskap lenger, vil vi fortsette å være partnere som foreldre, og skal oppdra våre tre sønner i et sunt og lykkelig miljø, skrev paret i en pressemelding.

SKILSMISSE: Gavin Rossdale og Gwen Stefani gikk skilte veier etter tolv år sammen. Foto:Todd Williamson,AP

Miss Piggy og Kermit

Verden fikk nærmest sjokk når meldingene fra Hollywood sa at Miss Piggy og Kermit hadde gjort det slutt etter nesten 40 år med kjærlighet. Dukkefilmparet meldte selv nyhetene i en pressemelding som de begge delte på Twitter.

Kommentar: Beretningen om et varslet brudd

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og blant dem som var raskt ute med å kommentere nyheten var Jenny McCarthy, Emmy Rossum, Krista Allen og Nathan Fillion.

LOVE HURTS: Selv ikke for dukkene holder kjærligheten for alltid. Kermit og Miss Piggy takket av etter 40 år sammen. Foto:Robyn Beck,

Zayn Malik og Perrie Edwards

Det også som en overraskelse på mange på at tidligere One Direction-medlem Zayn Malik (23) og musikerforloveden Perrie Edwards (23) hadde gått skilte veier.

Edwards og Malik har selv ikke kommentert nyheten – men et bilde av Little Mix-vokalisten, publisert på Instagram av en bandkollega, viste henne uten forlovelsesring på fingeren.

De to hadde vært sammen siden 2011, og forlovet seg høsten for to år siden.

SLUTT: Zayn Malik og Perrie Edwards er ikke lenger forlovet. Foto:,GETTY IMAGES FOR SONY/ AP

Countryparet Blake Shelton og Miranda Lambert, countrysangeren Reba McEntire og Narvel Blackstock, artist Nick Jonas og missedronning Oivia Culpo, modell Gigi Hadid og artist Cody Simpson og golfspiller Tiger Woods og alpinisten Lindsey Vonn har også sin plass på listen over kjendispar som denne sommeren har gått skilte veier.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder