SINGEL: Sophie Elise Isachsen. Foto: HELGE MIKALSEN Foto: ,

Sophie Elise: Slutt med kjæresten

Forholdet til Robin Johansson er over.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (21) har gjort det slutt med samboeren Robin (21). Dette melder hun på bloggen sin.

«Jeg og Robin er ikke kjærester eller samboere lengre. Dette er så klart vondt for meg, det er aldri gøy når livet tar vendinger som dette», skriver hun.

Paret har vært kjærester og samboere siden august 2014.

Les også: Sophie Elise kåres til mektigste kvinne i norske medier

Rykter om brudd mellom de to har versert en stund; ikke minst var det flere som skrev om dette da Isachsen i romjulen gjorde et unntak og åpnet kommentarfeltet til en post på bloggen sin.

Det gjorde ikke situasjonen bedre at Isachsen rundt nyttår begynte å skrive jevnlig om kjærlighetssorg – og om en planlagt nyttårstur til Las Vegas som plutselig ble avlyst.

Hun adresserer nå ryktespredningen.

LYKKELIGERE TIDER: Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson sammen på Vixen Blog Awards i januar 2015. Foto: KRISTER SØRBØ Foto: ,

«For meg er det veldig ubehagelig og sårende å få lese kommentarer om anklagelser hit og dit. Vi er begge mennesker, og så klart har det skjedd ting i vår relasjon men også i våre liv separat som ikke har vært helt picture perfect. Noen feil større enn andre ... Men om du ser deg rundt, på mennesker du kjenner, eller kanskje i ditt eget liv, så gjør alle feil.»

Fikk du med deg? Sophie Elise viser frem hvordan kroppen egentlig ser ut

I innlegget sitt passer Isachsen også på å forsvare ekskjæresten, og påpeker at han ikke har en plattform hvor han får snakket for seg slik hun selv har.

«Det er derfor lett for mange å ta mitt "parti". Men det er ingen krig, og vi har en grei tone og snakker sammen enda. Det er ingen harde følelser mellom oss, og derfor er det ikke nødvendig at dere skal føle behov for å forsvare meg eller anklage noen (...) Det er jo tross alt en grunn, og en veldig god grunn, til at jeg har vært sammen med han så lenge.»

Husker du? Tone Damli ble slått av Sophie Elise: – Helt kanon!

VG har vært i kontakt med Isachsens manager Marte Schei, som opplyser at Isachsen ikke ønsker å kommentere bruddet ut over det hun skriver på bloggen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder