HEMMELIGHOLDT: I et intervju med NBC i november innrømmet Charlie Sheen (50) at han testet positivt på hiv for flere år siden. Foto: Peter Kramer , Ap

Charlie Sheen: Har brukt 1,8 millioner på å bekjempe hiv

I et ferskt intervju innrømmer hivpositive Charlie Sheen at han har brukt et større millionbeløp på medisiner de siste månedene.

  • Stein Østbø

Artikkelen er over fire år gammel

– Jeg må ta tre piller daglig. Totalkostnaden er omtrent 4000 dollar i måneden (35.000 norske kroner, red.anm.). Jeg vet at mange andre er forhindret fra et slikt økonomisk scenario. Kanskje i mine egne undersøkelser, i løpet av min egen reise, kan vi hjelpe til å utvikle metoder som flere kan ha råd til, sier Sheen i et ferskt «snakke ut med»-intervju med Radar Online.

LES: Burt Reynolds om Charlie Sheens hiv: – Han fortjener det

Charlie Sheen virker svært offensiv i det nye intervjuet, og insisterer på at han er villig til å prøve alt for å hindre at hiv'en utvikler seg til aids.

– Rett etterpå – jeg tror det var den andre dagen, så sa jeg til moren min at denne sykdommen har valgt feil person! Hvis noen kan bekjempe dette og oppdage en kur, så er det meg. Jeg skal drive alle tilgjengelige midler til utmattelse. Jeg skal sitte med alle eksperter. Jeg skal fortsette helt til noe blir avslørt, sier Sheen til Radar Online.

LES OGSÅ: Charlie Sheen: – Jeg er hivpositiv

Han forteller videre at moren var med han da han fikk beskjeden om at han var hivpositiv. Faren – skuespillerlegenden Martin Sheen – fikk først vite det en måneds tid etterpå. Charlie ba moren holde på hemmeligheten til han selv var klar for å fortelle faren om tilstanden hans.

– Jeg ga det litt tid. Jeg fortalte min far omtrent en måned senere, og han ble sjokkert og lei seg i begynnelsen, men nå har vi alle kommet dit hen – til et sted med kjærlighet og støtte, der jeg blir hjulpet til å bli friskere.

Les også

Flere artikler

  1. Charlie Sheen: – Jeg er hiv-positiv

  2. Charlie Sheen: Har ikke råd til å betale barnebidrag

  3. Charlie Sheen: – Var på selvmordets rand

  4. Sheen saksøkes av eksforlovede etter HIV-diagnosen

  5. Charlie Sheens eks: – Ligg unna porno, jenter!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder