HYTTESELGER: Harald Rønneberg, her avbildet i april i fjor, har kjøpt fem hyttetomter i Nore og Uvdal og satt opp to hytter. Foto: EiendomsMegler1 og TROND SOLBERG/VG

Harald Rønneberg strever med hyttesalget

Harald Rønneberg (45) la ut to hytter for salg i Nore og Uvdal for tre måneder siden. Nå har han skrudd ned prisen med flere hundre tusen kroner.

Hyttene, som opprinnelig hadde en prislapp på 5,25 milioner og 4,95 millioner, er nå begge justert ned med 300.000 kroner. Til tross for at flere har vært på visning, har ingen så langt lagt inn bud på tvillinghyttene på toppen av Uvdal skisenter.

I fjor høst ble det klart at TV-programlederen via sitt selskap Basic Holding AS hadde kjøpt fem nye tomter i Nore og Uvdal. Tomteprisen lå ifølge Østlendingen på totalt 3,75 millioner kroner.

Rett før vinterferien sto to hytter ferdige, og de ble annonsert som salgsobjekter. Nå, tre måneder senere, ligger altså begge hyttene fortsatt ute for salg.

– Vi er positive, sier eiendomsmegler Christian Haatuft i EiendomsMegler1 til VG.

– Hyttene ligger på et helt nytt område på toppen av Uvdal. Folk må bare gjøres oppmerksomme på at det finnes, mener han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

MODERNE: De to hyttene er like innvendig, men kun den ene er helt ferdig innredet. Foto: EiendomsMegler1

Flere medier har de siste par døgnene omtalt den lave interessen for TV-kjendisens hytter. Først ute var Laagendalsposten.

Megleren opplyser likevel at det ikke har vært arrangert noen visninger etter det.

– Men det blir jo alltid litt mer interesse når mediene skriver om det, sier Haatuft.

VG har ikke lykkes i å komme i kontakt med Rønneberg, men til Østlendingen sier den tidligere «Senkveld»-programlederen at «de ikke har så dårlig tid».

Tilbakeblikk: Rønneberg og Numme på hytta med kronprinsfamilien

(Artikkelen fortsetter under bildet)

MODERNE: Den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke har valgt denne stilen. Foto: EiendomsMegler1

Rønneberg og kona Sølvi Haugland (46) har de siste fire årene selv hatt hytte i området. I salgsannonsen opplyser paret at de bruker hytta nesten 100 døgn i året.

Fått med deg? Funkygine solgte omstridt leilighet

Arkitekten bak hyttene som ligger ute for salg, er Simen Forsberg (45). TV-kjendis og interiørdesigner Halvor Bakke (48) har stått for innredningen.

Hyttene, som har et bruksareal på 113 kvadratmeter, inneholder tre tre soverom.

La ut toppleilighet: Prislapp: 70 millioner kroner

TVILLINGHYTTER: De som ender opp med å kjøpe hyttene, blir nære naboer. Foto: EiendomsMegler1

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder