Trump gift for tredje gang

(VG Nett) Milliardær og reality-TV-kjendis Donald Trump (58) sa lørdag ja til den 25 år yngre Melania Knauss i en storstilt bryllupsfeiring.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

NYGIFT: Donald Trump (58) og Melania Knauss (33) giftet seg i dag. Foto: AP

Den enorme eiendommen i Palm Beach, hvor Donald Trump har bygd sitt egne drømmeslott, har panoramautsikt utover Atlanterhavet.

Selve vielsen foregikk i den gotisk-inspirerte kirken Episcopal Church fra 1889 noen kilometer unna. Der skal den slovenske modellen ha mottatt en 13 karat tung diamantring til en verdi på ti millioner kroner.

Trump skal for øvrig ha fått ringen gratis mot at gullsmeden får være med i reality-serien «The Apprentice», der Trump er hovedperson og sjef.

MOTTAGELSEN: Bryllupsmottagelsen foregikk her i Mar-a-Lago Club. Foto: EPA

- Største bryllupet jeg har hørt om

Mange tilskuere og en flokk journalister og fotografer samlet seg tidlig rundt den store eiendommen i Florida for forhåpentligvis å få et glimt av det superrike paret.

- Jeg bare elsker TV-showet og tenkte at det hadde vært kult om vi kunne sett ham - og Melania selvfølgelig, sa 13 år gamle Melody Nelson som holdt godt fast i éngangskameraet sitt.

- Det er liksom det største bryllupet jeg noen gang har hørt om, sa hun ivrig til APs utsendte.

Og til det store bryllupet kom store gjester.

Clint Eastwood, Muhammad Ali, prins Charles og sir Elton John var blant gjestene som var ventet til Palm Beach.

20 kilos kake
Gjestene skal ha fått servert dampet rekesalat, mørbrad biff og små Grand Marnier sjokoladetrøffelkaker. Bryllupskaken veide over 20 kilo og var dekket av 3000 hvitglaserte roser.

Kjolen til Melania var laget av 90 meter hvit sateng, og brodert med 1500 glasskrystaller og perler. Ifølge avisen Daily News er det den dyreste brudekjolen som noensinne er laget, og kostet drøye 600.000 kroner. Men det er bare småpenger for Trump.

Milliardæren, realityshow-verten og eiendomsmogulen har tidligere vært gift med to andre damer.

HOLDER VAKT: West Palm Beach-politiet holder vakt utenfor kirken der Donald Trump og Melania Knauss giftet seg lørdag. Foto: AP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder