VIL IKKE KOMMENTERE: «Monster»-skuespilleren fikk ikke avsløre nyheten om adopsjonen av sin sønn selv. Foto: REUTERS

Dommer avslørte Therons adopsjon

En dommer i Arkansas i USA tilstår å ha lekket detaljer på nettet om Charlize Therons adopsjon - to måneder før hun selv annonserte nyheten.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Dommeren har også kommet med en rekke rasistiske og andre krenkende bemerkninger, som han i senere tid har beklaget, skriver NY Daily News.

Dommeren, Mike Maggio (52), innrømmer at han gikk for langt når han omtalte Charlize Therons adopsjon av hennes sør-afrikanske sønn. I januar 2012 skrev han et innlegg på et diskusjonsforum på Universitetet i Lousiana sine nettsider om adopsjonen under navnet «geauxjudge», hvor han avslørte at Theron hadde kommet til retten for å søke om å adoptere som alenemor.

FØRST UT: Dommer Mike Maggio skrev om Therons adopsjon på Internett to måneder før skuespilleren selv fortalte verden om nyheten. Foto: AP

- Jeg tilbød meg å være «baby daddy», skrev han.

- Skaffet hun seg en svart baby? Yes, skrev han senere samme dag.

Det er uklart om Maggio håndterte skuespillerens adopsjon selv.

Oscar-vinneren Theron, som selv er fra Sør-Afrika, bekreftet ikke adopsjonen av sønnen Jackson før to måneder etter at dommeren hadde skrevet innlegget på Internett.

- Jeg beklager dypt for mitt sviktende personlige skjønn og jeg har ingen unnskyldning. Kommentarene som ble publisert er uakseptable, og disse kommentarene er ikke en refleksjon av hvem jeg er, sa Maggio, som selv er far til fem, i en uttalelse.

Therons pr-rådgiver, Amanda Silverman, han avslått å kommentere saken.

UT PÅ TUR: Charlize Theron og sønnen Jackson var ute for å spise lunsj i Hollywood i september i fjor. Foto: WENN

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder