Klart for et stjernespekket prinsessebryllup

Ingen kongepar er invitert

RAMPELYS

(VG Nett) Blant gjestene til prinsesse Madeleine og Chris O'Niell finner man alt fra kongelige til undertøysmodeller, låtskrivere, politikere, stjernedesignere og artister.

Publisert:

Et hundretalls gjester fra ulike deler av verden skal lørdag delta på prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sitt storstilte bryllup i Stockholm.

Og blant gjestene finnes det mange kjente fjes: undertøysmodell Caroline Winberg, låtskriver Anders Bagge, Marie Fredriksson fra bandet Roxette og artistene Peter Jöback og Oscar Jöback, for å nevne noen.

Designere

Tidligere i dag hevdet svenske Expressen at Madeleines brudekjole er fra Valentino. Nå viser det seg at stjernedesigneren Valentino Garavani og hans partner Giancarlo Giametti skal være gjester i bryllupet.

Valentino har blant annet designet brudekjolene til stjerner som Anne Hathaway og Jennifer Lopez. Da Jacqueline Kennedy giftet seg med Aristotle Onassis i 1968, valgte hun en kort blondekreasjon fra Valentino.

Da Jacqueline Kennedy giftet seg med Aristotle Onassis i 1968, valgte hun en kort blondekreasjon fra Valentino.
I tillegg kommer Escada-arvtakeren Sven Ley.

Norske gjester

Gjestelisten viser også at flere nordmenn tar turen over til nabolandet til helga. Blant dem er Celina Midelfart med kjæresten Tor Olav Troim, og Kathrine Fredriksen.

Fredriksen er invitert fordi hun er venn av brudgommen og hans mor. De to familiene har vært omgangsvenner i cirka seks år. De møttes via felles kjente i New York og treffes regelmessig. De tre vil få selskap av blant andre matbaronen Bjarne Rieber og hans kone Yvonne Rieber.

I tillegg til Midelfart og Fredriksen kommer kronprinsparet Haakon og Mette-Marit sammen med prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, skriver Aftonbladet.

Kommer ikke

Ut i fra Aftonbladets gjesteliste kan man lese at det nederlandske kongeparet, Willem-Alexander og Maxima mangler.
Det er trolig fordi de ikke er tronarvinger, men kongepar. Det er vanlig at ingen kongepar kommer i bryllup når det ikke er en tronarving som gifter seg.

Hertuginne Kate og prins William står heller ikke på listen.

Her kan du lese mer om